јас слика не гледам или немаш поставено?Nissan GT-R - Kochani
Лелеј мајка!!!И ја би сакал да ја видам машинаваNissan GT-R - Kochani
Ламбо не го видел у скоро време па што сака нека биде. Конфискувно е пред година дена мислам, поради превари со кредитни картички и сл од страна на сопственикот. Инаку у комшии поминуваше ламбото и сите други слични колички, Корвети, Ескалејди, Лексуси и едно 10ина мотори.Lamoboto bese na bate koljo od madzari
Kako prvo dodeka bese na koljo ne bese konfiskuvano on go prodade na eden a toj na drug da ne gi imaenuvam koj se.. I nemalo nikakva rabota so kreditni karticki. Lamboto e kupeno novo od italija, a ne od amerika i plateno e 90000 evra davacki a ne 9000. Direkno novo e staveno na sk tabli, a del od drugite koli se na usa tabliЛамбо не го видел у скоро време па што сака нека биде. Конфискувно е пред година дена мислам, поради превари со кредитни картички и сл од страна на сопственикот. Инаку у комшии поминуваше ламбото и сите други слични колички, Корвети, Ескалејди, Лексуси и едно 10ина мотори.
Инаку ламбото беше зверче, само за префрлање од амерички на наши табли околу 9000 евра платија, и имаа потешкотии да го возат по нашиве патишта, поготово кога ке треба да се симне или качи на тротоар, а дупките башка.
[
Уствари да така, моја грешка. Мислев дека му го конфискуваа ради тоа што го купил со нелегално стекнатите пари пошто сега он е у затвор , банкарски кражби или нешто такво беше.Kako prvo dodeka bese na koljo ne bese konfiskuvano on go prodade na eden a toj na drug da ne gi imaenuvam koj se.. I nemalo nikakva rabota so kreditni karticki. Lamboto e kupeno novo od italija, a ne od amerika i plateno e 90000 evra davacki a ne 9000. Direkno novo e staveno na sk tabli, a del od drugite koli se na usa tabli
Nitu edna kola ne e konfiskuvana, del se prodadeni del uste se tuka sega za sega, zamrznati se samo parite na s-kaУствари да така, моја грешка. Мислев дека му го конфискуваа ради тоа што го купил со нелегално стекнатите пари пошто сега он е у затвор , банкарски кражби или нешто такво беше.
Lamboto e prodadeno 2008 vo kavadarci, toa vreme seuste ne bese otkriena bankarskata prevara. Od kavadarci pak dojde u skopje u kozle go kupi eden decko od kozle, a sega pojma nemam kade eNitu edna kola ne e konfiskuvana, del se prodadeni del uste se tuka sega za sega, zamrznati se samo parite na s-ka
you are too lateToyota GT 86 ima vo Skopje preeska ja vidov no nemav aparat a na telefonot blic nemam :/
Сеуште не е во приватна сопственост, тест возило е, а гледам во последно време, колата ја даваат на сериозно заинтересирани потенцијални купувачи, да седи кај нив за викенд.Toyota GT 86 ima vo Skopje preeska ja vidov no nemav aparat a na telefonot blic nemam :/