♛ Shanghai Rolex Masters ♛ | 05.10. - 14.10.2012 |

Статус
Затворена за нови мислења.
9-1 има скор со него .. eбате незгодниот:D
Можеби во три сета ќе оди мечот, ама би требало Новак да се пласира во финале.

9-1 има скор со него .. eбате незгодниот:D
Можеби во три сета ќе оди мечот, ама би требало Новак да се пласира во финале.
Се потсетив на поразот на Вимблдон 2010 во 1/2 финалето инаку далеку е од незгоден за Ноле, како што кажа и ти 9-1 има со него. Нема везе, во добра форма е Бердич и според мене мислам дека Ноле ќе тепа во три сета. :)

Денеска Мареј слабо не ми се веруе дека од вој Степанек може сет да изгуби но утре очекувам Џокович и Мареј да тепаат во два сета.

Денеска Мареј слабо не ми се веруе дека од вој Степанек може сет да изгуби но утре очекувам Џокович и Мареј да тепаат во два сета.

:pos:

Сериозно сега, кладба правиме дека Федерер зема барем 2 сета? :icon_lol:

Не е ова УС Опен подлога, друже. Мареј ќе биди прегазен, под претпоставка дека Федерер ќе биди 80% фит.

:pos:

Сериозно сега, кладба правиме дека Федерер зема барем 2 сета? :icon_lol:

Не е ова УС Опен подлога, друже. Мареј ќе биди прегазен, под претпоставка дека Федерер ќе биди 80% фит.
Не е важна каде си игра. Мареј е добар match up за Федерер посебно на Masters 1000 и очекувам дека лесно ќе го испердаши утре.

Али еве ако сакаш кладба. Ако изгуби Мареј ти одбери аватар од Федерер и ќе го насам 1 Месец а ако тепа Мареј ти ќе го носиш мојов аватар исто еден месец.

Ебате, кладете се со некој грд аватар, ја без кладба би го носел Федерер на аватар.:D

od shto me biva za prognozi ,na sportska ne sum dobil dve godini no...Federer bi trebalo utre da go pobedi Marej ,samo da e kul,da ne se nervira od pimplanjeto na Marej,posebno na vakva podloga epten e vo prednost.Novak i Berdych...Novak ke pobedi ama ke treba da se pomaci,do denes se nekako lajt tenis igrashe ,Berdych e seriozen zalak.
Dali primetivte vo Peking i Shangaj kolku Novak go forsira tnr ,,Nadal forhend,, so top spin , shto do sega ne beshe slucaj.Kako udar e mnogu korisen,ne mu dava na protivnikot i kaj kratkite topki cist siguren napad no ova e toj udar od koj shto stradaat kolenata...kaj ramniot forhend udarot go vadish od ramo i zglob ,a kaj top spinot maksimalno gi koristish i kolenata kaj spinot.Me raduva shto Novak pravi vakvi promeni i eksperimenti,a i servisot mu e epten na visoko nivo

Сервисот друже, оваа недела Ноле сервира фантастично, денес на мечот со Хас прикажаа една статистика дека досега на турнирот има освоено 92% од поените после прв сервис, мислам дека само три имаше изгубено што е фантастична статистика.
Еве и јас малце да прогнозирам, Новак-Бердич 2-1, и Мареј-Федерер 1-2, чисто онака од тепка прогнози.

еве и моја прогноза Новак-Бердич 2-0, Мареј-Федерер 1-2 и финале Новак-Федерер 1-2:cool:

Божино кладбава важи или не?

Ебате, кладете се со некој грд аватар, ја без кладба би го носел Федерер на аватар.:D

Ја ке носам било каков аватар(грд,Федерер Џокович) ако изгуби Мареј а он ќе носи од Мареј. Може и вака.

Доста неспортско однесување од страна на Бердич, не му доликува вака да се однесува, светски број 7 е и 4 носител во Шангај, стварно нема логика ова.
Сакам да загуби, со вакво понашање во финале НЕ, башка Ноле и повеќе од добро игра и многу повеќе од него заслужи да оди во финале, а од тоа го дели еден гем, води со 6-3, 5-3.

Пациентот останува пациент.:pipi:
Новак продолжува со одличната сезона, повторно во завршница на мастерс турнир.

Го даваат ли турниров по некоја од телевизииве или на стрим го гледате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom