Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми се случува нешто слично. Само не да ме стега, туку како да ме боцка некој со игла. Само многу ретко се случува, да кажеме 2-3 пати највеќе во година. Сеуште немам идено на доктор, ама секогаш сум имал нормални резултати.понекогаш дури ќе ме стегне у гради
Е така и кај мене така беше на почеток, неколку пати годишно, сега ме фаќа неколку пати месечно.Мене ми се случува нешто слично. Само не да ме стега, туку како да ме боцка некој со игла. Само многу ретко се случува, да кажеме 2-3 пати највеќе во година. Сеуште немам идено на доктор, ама секогаш сум имал нормални резултати.
Не лечи симптоми, лечи ја причината.Кажете дали дијазапам од најслабите двапати на ден можно е да помогне?![]()
Кажете дали дијазапам од најслабите двапати на ден можно е да помогне?![]()
Не е седатив туку анксиолитик/антиепилептик. И е еден од најдобрите (најупотребуван).Дијазепам е најлошиот можен седатив.
Треба да ја најдам првин причинатаНе лечи симптоми, лечи ја причината.
Зошто да пиеш апчиња... таа негативна возбуда ми се случува и мене и неможам мирен да седам, али ќе си фатиш некоја занимација и ќе тргнеш памет од тоа. Апчиња за смирување не би препорачал
Друже, мене ми се деси пред 3 години прв пат и ми дадоа диезапам на кардиолог и ми помина, демек возбуда.
Сеа пред 3 месеци ме стресе пак и тоа за 2 недели, 2 пати и си бев вториот пат на ургентна, зашто имав 150 пулс и се губев на моменти. И од тогаш се влечкам по доктори, пиев и апчиња од тие бета-блокатори еден месец и пак не знаат што ми е. Демек секирации ми се собирале долго време и си пукнало тоа наеднаш али сепак не верувам. Како и да е, дур си 90, добар си. Не би сакал да ко мене 150ка да те мавне и да мислиш дека ќе ти излезе срцето низ гради. Битно прекини со цигари, кафиња и алкохол некој период и глеј да спиеш повеќе и редовно, ќе ти го среди срцето за краток период.