Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Ако го игра Бонера при здрави Мексес и Запата, двајца деструктивци во таа посрана 4-3-1-2, значи на Алегрито му фали мозок! :гомце:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Ако го игра Бонера при здрави Мексес и Запата, двајца деструктивци во таа посрана 4-3-1-2, значи на Алегрито му фали мозок! :гомце:
Па такви глупи луѓе и луѓе без мозок, се само за вие паметните и со мозок да дојдете до израз. :) Затоа треба да си му благодарен. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Па такви глупи луѓе и луѓе без мозок, се само за вие паметните и со мозок да дојдете до израз. :) Затоа треба да си му благодарен. :)
Да бе јас да не беше он ќе играше како што треба, а сега вака ме заебава ми го испитува мозокот и на мене и на други фанови. :pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
А што е муабетот, нема да игра Ночерино и тимот изгубил креативец, а добил деструктивец?! :) А бе една креативност што има Ночерино...

P

PewDiePie

Гостин
Муабетот е дека Ночерино не е амброзини.
И да за разлика од него е 100 пати покреативен,минатата сезона 11 гола даде.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ночерино не игра, заш беше КамеЊ на прошливе 2 утакмице ...
да но при повреден Монтоливо треба малце повеќе креативност во средината..со Амброзини и Де јонг сигурно нема да ја добиеме :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Муабетот е дека Ночерино не е амброзини.
И да за разлика од него е 100 пати покреативен,минатата сезона 11 гола даде.
Од кога головите се мерило за креативност? И од кога играчи кои што играат лошо не треба да бидат седнати на клупа кога веќе има доста играчи во тимот со негов профил? Место Ночерино може да играат неколку играчи, а тоа да не се осети лошо на терен. На тимот му фалат вистински креативци.

P

PewDiePie

Гостин
Од кога головите се мерило за креативност? И од кога играчи кои што играат лошо не треба да бидат седнати на клупа кога веќе има доста играчи во тимот со негов профил? Место Ночерино може да играат неколку играчи, а тоа да не се осети лошо на терен. На тимот му фалат вистински креативци.
Му фалат,да не му го продолжеа договорот на Фламини а да го земеа Аквилани(ко Фиорентина на пример) сега ќе им чуеше што Монтоливо е повреден. Ама Галијани......

И не само головите,како и да свртиш Ночерино е и покреативен,и побрз и се по-по во споредба со амброзини. Може ги изигра лошо овие 2 утакмици ама амброзини 5 години игра лошо па уште е "капитен" :facepalm:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
И јас бев за Аквилани, но многу се повредува бе. Еве и сега во Фиорентина исто, повторно изгледа е повреден.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
да но при повреден Монтоливо треба малце повеќе креативност во средината..со Амброзини и Де јонг сигурно нема да ја добиеме :)

А Ночерино една креативност, ко што је моја кева робот, затоа е Емаунелсон тука, од овие што ги имамо он е најкреативен :facepalm:
--- надополнето: 15 септември 2012 во 19:39 ---
Дур се спрема Анте наш да игра, Али Сисоко голче бапна за Валенсија, типов иако не се покажа ептен јако у Лион, непрежалена љубов ми е, имав филинг дека ептен ќе го биде кај нас :(

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.671
MILAN:Abbiati, Abate, Bonera, Acerbi, Antonini, De Jong, Ambrosini, Emanuelson, Boateng, Pazzini, El Shaarawy.

Најавена како 4-3-1-2 а може лесно да се трансформира во 4-2-3-1. Ај да видимо..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Чисто италијанска одбрана заедно со голман... тоа значи не примамо гол :свиркам:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ајде да видиме како ќе изгледа Милан денеска. :) Да видиме дали Ачерби имаше само блесок минатата утакмица или стварно е добар материјал. Дали Де Јонг е стварно најдобро засилување летово и дали Шарави ќе продолжи со играта што ја покажа за Италија младите..

Ни треба доминантна победа денеска. Се надевам на најдобро..

FORZA MILAN!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom