- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Ако го игра Бонера при здрави Мексес и Запата, двајца деструктивци во таа посрана 4-3-1-2, значи на Алегрито му фали мозок!
Па такви глупи луѓе и луѓе без мозок, се само за вие паметните и со мозок да дојдете до израз. Затоа треба да си му благодарен.Ако го игра Бонера при здрави Мексес и Запата, двајца деструктивци во таа посрана 4-3-1-2, значи на Алегрито му фали мозок!
Да бе јас да не беше он ќе играше како што треба, а сега вака ме заебава ми го испитува мозокот и на мене и на други фанови.Па такви глупи луѓе и луѓе без мозок, се само за вие паметните и со мозок да дојдете до израз. Затоа треба да си му благодарен.
оти не игра Ночерино бе..со двајца деструктивци и Емануелсон во средина
да но при повреден Монтоливо треба малце повеќе креативност во средината..со Амброзини и Де јонг сигурно нема да ја добиемеНочерино не игра, заш беше КамеЊ на прошливе 2 утакмице ...
Од кога головите се мерило за креативност? И од кога играчи кои што играат лошо не треба да бидат седнати на клупа кога веќе има доста играчи во тимот со негов профил? Место Ночерино може да играат неколку играчи, а тоа да не се осети лошо на терен. На тимот му фалат вистински креативци.Муабетот е дека Ночерино не е амброзини.
И да за разлика од него е 100 пати покреативен,минатата сезона 11 гола даде.
Му фалат,да не му го продолжеа договорот на Фламини а да го земеа Аквилани(ко Фиорентина на пример) сега ќе им чуеше што Монтоливо е повреден. Ама Галијани......Од кога головите се мерило за креативност? И од кога играчи кои што играат лошо не треба да бидат седнати на клупа кога веќе има доста играчи во тимот со негов профил? Место Ночерино може да играат неколку играчи, а тоа да не се осети лошо на терен. На тимот му фалат вистински креативци.
да но при повреден Монтоливо треба малце повеќе креативност во средината..со Амброзини и Де јонг сигурно нема да ја добиеме