Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
РВП и Кагава како стојат за денес?
Одбрана кој ќе игра?
РВП и Кагава не верувам да играт, а во одбрана се вратија Еванс и Рио и еден од нив ќе игра со Видиќ, а можено е и да стартува новиот лев бек Бутнер. Еве моја порогноза како отприлика би требало да изгледа стартниот состав:

De Gea
Rafael Ferdinand Vidic Buttner
Carrick Anderson
NaniCleverleyA.Young
Welbeck

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
РВП и Кагава не верувам да играт, а во одбрана се вратија Еванс и Рио и еден од нив ќе игра со Видиќ, а можено е и да стартува новиот лев бек Бутнер. Еве моја порогноза како отприлика би требало да изгледа стартниот состав:

De Gea
Rafael Ferdinand Vidic Buttner
Carrick Anderson
NaniCleverleyA.Young
Welbeck
Со овој состав губиме !!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Со овој состав губиме !!!
Зошто таќе мислиш,дека игра велбек?едноставно мора да се одмараат играчи,ама ја мислим дека стариот и денеска ќе изненади,така да сепак може и да игра ван перси.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Абе на домашен терен со Виган нема шанса со 1 шпиц само.. 4-4-2 ќе играме сигурно.. тројца од Том/Керик/Сколс на средина, крила Јанг и Нани најверојатно и во напад Велбек/Чичарито/РВП.. Ама јас се си мислам оти Перси ќе игра од почеток.. :)

Едит: А ништо чудно и Бутнер како крило да стартува.. :D

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Хммм , го нема Давид Де Геа !!!!!! Велбек во игра ... пораз !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Заборавив оти и Гигс ни е у тим бе кога ги пишував крилата.. :pos: Која е клупата??

Иначе овие од кабелската наша, срцки ли се ама.. Ја имавме СК пуштено, сабајлето ја смениле со СК+.. :love:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
:facepalm: Составов.....се надевам нема да се мачиме...барем одбраната е на нивоу...Батнер (y)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.388
Поени од реакции
7.640
Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Buttner, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Chicharito, Welbeck- почетен состав
Хахаха, цело време си го мислев составов Фердинанд,Гигс и Сколс гарант стартери зашо заоктужуваат големи јубилеи,Нани не играше мн претходните две а со Сатхемтон беше звер,Керик со Сколс по обичај,РВП ќе одмара, Чича исто не играше многу Велбек на неговата оргинална позиција,ВИда и Рафа не треба да ги коментирам, Батнер супер изиграл на пријателската а и Евра е прегорен и то :)
ПС: Само голманите ги имав заборавено у комбинација али Линдегард ми беше фаворит и за оваа и за у среда

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Хммм , го нема Давид Де Геа !!!!!! Велбек во игра ... пораз !!!
Не знам што толку имаш против Велбек, само него го хејташ баш сакам да даде хет трик денес и да ти ја затне муцката.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Не знам што толку имаш против Велбек, само него го хејташ баш сакам да даде хет трик денес и да ти ја затне муцката.
Попрво Линдегард ќе даде хет трик отколку Велбек !!!

2

~2A

Гостин
Ако не друго, не сум засилен ко "точак на удолница"...па на крај краева интересна утакмица ќе биди,рамноправни ќе бидеме. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom