Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Да не оддаделе почит, зашто не оддале. Кога веќе оддаваат, лицемерни биле.
ГЛУ-ПО-СТИ :facepalm:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да не оддаделе почит, зашто не оддале. Кога веќе оддаваат, лицемерни биле.
ГЛУ-ПО-СТИ :facepalm:
Чек да најдам твое мислење во темата „Македонски офицери оддаваат почит за загинатите на УЧК“, па ќе прајме муабет за ГЛУ-ПОС-ТИ.

Сега очекувам цитат како „не е исто“.

Ме заболе дали е исто.

ГЛУ-ПОС-ТИ можат да бидат либерални штосови како „оддавање почит на непријател кој би го заклал со нож ако се начекаш некаде во Стенли парк.“

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Чек да најдам твое мислење во темата „Македонски офицери оддаваат почит за загинатите на УЧК“, па ќе прајме муабет за ГЛУ-ПОС-ТИ.

Сега очекувам цитат како „не е исто“.

Ме заболе дали е исто.

ГЛУ-ПОС-ТИ можат да бидат либерални штосови како „оддавање почит на непријател кој би го заклал со нож ако се начекаш некаде во Стенли парк.“
И шо ако најдеш, демек ќе го побиеш тоа шо сум го кажал, да?
Камо да дочекам еден ден некој албанец да оддаде почит на македонски бранители, е тек тогаш ќе ми се појави надеж дека нешто ќе бидне од нас.

И чим не те заболе шо уопште се јавувате бре, остајте нека тераат, вие перцепирајте како ви е ќејф.
Извртени фаци постојат и на едната и на другата страна, но никој за ништо не смее да генерализира поради индивидуалци ебате.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И шо ако најдеш, демек ќе го побиеш тоа шо сум го кажал, да?
Камо да дочекам еден ден некој албанец да оддаде почит на македонски бранители, е тек тогаш ќе ми се појави надеж дека нешто ќе бидне од нас.

И чим не те заболе шо уопште се јавувате бре, остајте нека тераат, вие перцепирајте како ви е ќејф.
Извртени фаци постојат и на едната и на другата страна, но никој за ништо не смее да генерализира поради индивидуалци ебате.
Лицемерие бе, тоа е тоа.
Штета што не е „индивидуално“.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Се чека GTFO со неговите анализи :icon_lol:
До вечер (најдоцна утре) ке излезат составите со информации за сите играчи ;);)

Според мене како ке излезат натпревариве:
1вата Х
2рата 1
3тата 2
4тата Х
5тата 1 (плус од 4 до 6 гола ке им дадат)
6тата Х2
7мата Х
8мата Х
9тата Х2
10тата 1

Инаку сезонава досега најретардиран распоред на натпревари-Сити,Јунајтед,Челзи и Арсенал во исто време (од 4)..Можеле барем да ги поделат по 2 натпревари во сабота од 4 и 6 ,2 во недела од 4 и од 6..Ке мора на 2 минути на СК и СК+ да се менува + стримови на пц и лаптоп..

2

~2A

Гостин
Лицемерие бе, тоа е тоа.
Штета што не е „индивидуално“.
Смешно е да правиш споредба Албанија со Манчестер :tapp:.... мислам навистина е... :facepalm:...
Не сакам да ти дробам ко попара во чинија, сфаќаш само одвреме навреме те тера омразата кон Манчестер Јунајтед да бладаш.

Викаш лицемерие...
-Па има секакви луѓе,секој различно некој повторно им го посакува истото,некој сака да даде почит,некој си е воздржан....

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Смешно е да правиш споредба Албанија со Манчестер :tapp:.... мислам навистина е... :facepalm:...
Не сакам да ти дробам ко попара во чинија, сфаќаш само одвреме навреме те тера омразата кон Манчестер Јунајтед да бладаш.

Викаш лицемерие...
-Па има секакви луѓе,секој различно некој повторно им го посакува истото,некој сака да даде почит,некој си е воздржан....
Во право си. Не е вреден толку ManUre за да го споредам со Албанија...:icon_mrgr:

„некој сака да даде почит, некој ова, некој она... индивидуално е“....

Аха.... значи, ако некој Патрик, Бил, Мајкл, Џон и Иан направат банер шо ке го носат на стадион на Енфилд за почит кон 96те загинати, светот нема да рече „каков лавли гест од ManUre, туку ќе рече „каков лавли гест од Патрик, Бил, Мајкл, Џон и Иан“

Пошо е индивидуално, секакви има, нема да генерализираме.

2

~2A

Гостин
Во право си. Не е вреден толку ManUre за да го споредам со Албанија...:icon_mrgr:

Аха.... значи, ако некој Патрик, Бил, Мајкл, Џон и Иан направат банер шо ке го носат на стадион на Енфилд за почит кон 96те загинати, светот нема да рече „каков лавли гест од ManUre, туку ќе рече „каков лавли гест од Патрик, Бил, Мајкл, Џон и Иан“

Јасно е дека ги мразиш Манчестер Јунајтед (од каде олкава омраза?!?! )
Се нешто се зборува против нив.

Добар гест е од навивачите на Манчестер Јунајтед што сакаат да дадат почит кон загинатите,што значи е добар потег,на некој начин можеби Ви укажуваат да престаните со авиончињата пошто друго е трагедија,друго е спортот.

Дали јас ако речам сега дека банерот е од лицемерие,моето мислење ќе го земиш на прва точка,отколку оддавањето почит со банер на Енфилд?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јасно е дека ги мразиш Манчестер Јунајтед (од каде олкава омраза?!?! )
Се нешто се зборува против нив.

Добар гест е од навивачите на Манчестер Јунајтед што сакаат да дадат почит кон загинатите,што значи е добар потег,на некој начин можеби Ви укажуваат да престаните со авиончињата пошто друго е трагедија,друго е спортот.

Дали јас ако речам сега дека банерот е од лицемерие,моето мислење ќе го земиш на прва точка,отколку оддавањето почит со банер на Енфилд?
Колку добродушни биле тие. Срцки, сакале Love and happiness да ни донесат.
Џон Ленон што е од Ливерпул не успеа, па сеа тие се на ред.
Абе милина луѓе, да се сите ко нив, чесни, љубезни, а не зли и грди ко останатите, светот ќе беше поубаво место за живот.
И сите ке си навиваа за Манчестер Ј.

Не зезај, да не ги испеглаат односите после гестов? Може братски клубови ќе испаднат на крај...

2

~2A

Гостин
Колку добродушни биле тие. Срцки, сакале Love and happiness да ни донесат.
Џон Ленон што е од Ливерпул не успеа, па сеа тие се на ред.
Абе милина луѓе, да се сите ко нив, чесни, љубезни, а не зли и грди ко останатите, светот ќе беше поубаво место за живот.
И сите ке си навиваа за Манчестер Ј.

Не зезај, да не ги испеглаат односите после гестов? Може братски клубови ќе испаднат на крај...
Добар гест којшто ќе се памти,ако воопшто го сторат тоа. ;)

Не.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Џабе отсеа зборите сите за гестови и такви ствари пошто коа ќе дојде моментот коа на некој ќе му текне дека Суарез и Евра пак ќе треба да се поздрават на све друго ќе се заборави и се ќе биде фокусирано на тоа.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 20:32 ---
Упс, ете го моментот :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432

Само што тие 4 души ќе се претстават како фанови на Манчестер.Сигурно нема на тој банер да пишува “јас сум ПАтрик и свирам гитара, јас сум Бил свирам на тенџериња“ ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom