Македонска фудбалска репрезентација

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дај бе не ме дупете со коментариве сеа. И Ибраими и Хасани се камења, ама и Глигоров, Тричко, Ивановски, Шиков, Попов се камења!

Не губиме заради нив двајца, среќа што Шкотланѓаниве се поголеми камења од нас...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе овој Ибраими јакиот шутер, Тричко јакиот шутер, одбраната јака. Баш таму кај што мислиме дека сме јаки ја ебиме. Па кога веќе почнал Пандев да игра, нека ја реши барем тој и ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добри смо, ама пак и пак и пак ефтин гол. Шиков бе човече....

Иначе со овој Хасани бараме нешто, сам себе се издрибла у пичку матер. Штета што се повреди Тричко, мада и он не беше ништо посебно ама ипак...Ах бе Ибраими да го дадеше за 0-2, друга приказна ќе беше сега...

А и Попов е дупе у одбрана, стварно незнам што му е на чуеков.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Што зборите како да губиме 10:0?,:facepalm: 1:1 е да ве потсетам. Ај сега во второ да им шибнеме. МАКЕДОНИЈА!!!:):vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
браќава ни кварат репрезентација !
Шикамару не сери,Ибраими повеќе изигра од Ивановски и Тричковски заедно на утакмицава.

Само немој некој ѓавол да го натерал Чедо,Величенствениот да го стави во игра.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иначе изигравме многу добро полувреме али некако сме си кренале акции. 1-1 на полувреме, несакајќи примивме гол а цело време напаѓавме. Сите знаат да кикснат или да ги поминуваат по крила чат-пат, не се роботи нашиве. Ајде, ќе биде.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Што зборите како да губиме 10:0?,:facepalm: 1:1 е да ве потсетам. Ај сега во второ да им шибнеме. МАКЕДОНИЈА!!!:):vozbud:
Па как ода не збориш бе во каква форма е Пандев а овие слепците му упропастуваат се вака играме само по заслуга на ПАндев и никој друг од тимот цела средина он ја држи секаде го има лево десно напред назад греота е тоа да не се искористи какви топки им дава овие слепци друго никао неможеш да ги наречеш

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
После прекинов на повредата на Ивановски излеговме од темпо...се глеаше дека ќе ни брцнат еден.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ти си од сабајле до вечер на форум и додека се игра дури пишуваш. Ај објасни.
А ти водиш евиденција кој колку време е на форумов?

Инаку, коа ја глеам шкотскава репрезентација, исто ко да ја гледам Македонија од пред неколку натпревари. Изгубени у простор.
Не дека нашиве се нешо особено, ама барем сврзуваат неколку додавања и тоа успешни.
Бар до полувреме да издржевме да не примиме гол, пу! Кој ќе глеа уш едно полувреме, срцево низ грло ќе ми излезе.

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Moze da se zakluci deka imame dobar trener i Pandev (koga e raspolozen da igra posto i toj si ima svoi momenti so reprezentacija), drugovo toplo ladno, ne se na nivo.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Па как ода не збориш бе во каква форма е Пандев а овие слепците му упропастуваат се вака играме само по заслуга на ПАндев и никој друг од тимот цела средина он ја држи секаде го има лево десно напред назад греота е тоа да не се искористи какви топки им дава овие слепци друго никао неможеш да ги наречеш
Не е до толку црно.;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Леле не ми се верува со ваква игра да одиме на полувреме со само 1-1.:tapp: Го одиграмве можеби најдоброто полувреме во последните неколку години и примивме толку ефтин гол , мораше Ибраими да даде гол кога водеме 0-1 и сега ќе одевме на полувреме со предост и ќе влезевме поралаксирано во второ полувреме, а сега мораме се повторно од почеток. Ај нека ги среди Јаневски и да одигреме како во прво полувреме само да си ги реализираме шансите и да бидеме малксимално сконцентрирани во одбрана и ги земаме 3-те бода од Шкотска.:)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Де бе сега па Хасани ви е крив гол што примивме, изгледа само јас мислам дека не се некоја разлиа со Георгиев. Па и нашиов го вратија од Маинц па дојде во Вардар, да отидеше таму и он ќе собираше топки, Хасани да игра во оваа наша лига и он ќе биде најдобар играч...

Се сменија многу работи во нашава репрезентација јас сум задоволен.. не се прави се преку ноќ...Имаме добри млади играчи можеме да очекуваме добра иднина не е се така црно

Kajgana Shop

На врв Bottom