Ти беше некаде на одмор или само се тролашСи ги измеривте?
Извини, треба да бидам некаде на одмор, да покажам докази дека сум бил на одмор за да коментирам на темава? Секој може да ги троши своите пари на одмор во Грција или во Којкурстан. Ти неможеш да му забраниш на некој да не летува некаде, освен ако ти не му ги даваш парите.Ти беше некаде на одмор или само се тролаш
Така е секој има право да ги троши парите,ама нема шанси да го полнам буџетот на некој Грк или Којкурстане што ме прави и третира подоле од гомноИзвини, треба да бидам некаде на одмор, да покажам докази дека сум бил на одмор за да коментирам на темава? Секој може да ги троши своите пари на одмор во Грција или во Којкурстан. Ти неможеш да му забраниш на некој да не летува некаде, освен ако ти не му ги даваш парите.
Твои пари - твоја работа......не гледам поврзаност со таблици.Така е секој има право да ги троши парите,ама нема шанси да го полнам буџетот на некој Грк или Којкурстане што ме прави и третира подоле од гомно
Не се прави паметен нема муџахединиТвои пари - твоја работа......не гледам поврзаност со таблици.
Јас живеам од двете страни на оградата, така да кај мене секогаш дворот е убавДворот на комшијата е секогаш поубав.
Незнаев дека Македонија произведува компјутери ,коли и мобилни итн итн( ова се работи кои претпоставувам ги поседуваш како и секој друг)Ааа никако гледам декларација и купувам строго МАКЕДОНСКИ производи
Да неговиот е поголемСи ги измеривте?
Напишав по декларација производи произведени во Македонија,компјутери ,коли и мобилни итн итн секако дека не произведуваме ама затоа произведуваме делови кои се вградуваат во нивЈас живеам од двете страни на оградата, така да кај мене секогаш дворот е убав
--- надополнето: 7 септември 2012 во 23:35 ---
Незнаев дека Македонија произведува компјутери ,коли и мобилни итн итн( ова се работи кои претпоставувам ги поседуваш како и секој друг)
Да неговиот е поголем