Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Па на крај креава и што очекувавте да каже?
У ПМ кај ме заеба агентот во Сити ме донесе. Маме им еам вештачки клуб све по список на Манчини до 3то колено и назад.
Кога ми кажаа дека треба за Манчестер да потпишам мислев дека ќе потпишам за Јунајтед единствениот тим што е веродстоен тим во историја. Ама јбг сега кога имам овца агент ќе треба сега да трпам да играм со вакви кретени и да ме менаџира овој дебил.
Се надевам дека оваа изјава нема да му го смени мислењето на Манчини за мене и дека често ќе ме става во првиот тим како негов главен играч.
И ондак то.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ливерпул има најголема историја. Ама е далеку од најголем клуб, а во моментов - далеку е и од голем клуб.
Сити во најмала рака е “во најголемите“ клубови во Европа, не само во Англија.
Неверојатно смешно е да се негира тоа.
Неверојатно смешно е да пишеш дека сити е еден од најголемите клубови во англија после една сезона на финансиски инекции и инвестиции. Не можеш да го споредиш со клуб како јунајтед кој ја држи цела азија и америка, или реал барса кои ја држат цела европа. А дека ливерпул има најголема историја е релативна работа у глобала. Идеме накај други теми.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
:eek:Ја не знам што го мешате јунајтед,дали некој го спомна?не не знам што е проблемот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ej алоо се читате ли бе?? Ај фановите на Челзи ги сфаќам, си имат они слични проблеми, ама Челзи за Сити е Реал Мадрид бе маме му ебем.. Додуша тука овие што рипнаа освен dragonsky (кој искористи прилика да исере нешто за Јунајтед) имаат симпатии (малце поголеми) спрема Сити, затоа и не им е чудно..

Од друга страна го имаме Biafran Jet Set, кој што обожава да оди контра фановите на Јунајтед, па дури и кога е свесен дека не е во право.. Не знам сега дали и ова ти е од инает, ама искрено ме интересира што подразбираш под голем клуб?? Актуелен првак на некоја држава?? Јее, Вардар е ГОЛЕМ клуб..

Се знае што е голем клуб.. Тим со традиција, со навивачи низ цел свет, тим кој има освено голем број на титули.. А не тим кој пред 10 години играл во Дивизја 1 (трето ниво во Англија)...

Па дури и најголем бе?? Има најмалце 10 екипи поголеми од Сити... За да станат големи има уште леб да јадат... (или милиони да трошат, whatever)..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ej алоо се читате ли бе?? Ај фановите на Челзи ги сфаќам, си имат они слични проблеми, ама Челзи за Сити е Реал Мадрид бе маме му ебем.. Додуша тука овие што рипнаа освен dragonsky (кој искористи прилика да исере нешто за Јунајтед) имаат симпатии (малце поголеми) спрема Сити, затоа и не им е чудно..

Од друга страна го имаме Biafran Jet Set, кој што обожава да оди контра фановите на Јунајтед, па дури и кога е свесен дека не е во право.. Не знам сега дали и ова ти е од инает, ама искрено ме интересира што подразбираш под голем клуб?? Актуелен првак на некоја држава?? Јее, Вардар е ГОЛЕМ клуб..

Се знае што е голем клуб.. Тим со традиција, со навивачи низ цел свет, тим кој има освено голем број на титули.. А не тим кој пред 10 години играл во Дивизја 1 (трето ниво во Англија)...
Сити моментално е Шампион во англија што го става Пред сите во премиер лигата за овој период....Голем тим у смисол дека има најјак играчки кадар и најмногу шанси за титула има..а не за традиција и такви ствари..
Иначе за Вардар ...зар има поголем клуб во македонија од вардар?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Сити моментално е Шампион во англија што го става Пред сите во премиер лигата за овој период....Голем тим у смисол дека има најјак играчки кадар и најмногу шанси за титула има..а не за традиција и такви ствари..
Иначе за Вардар ...зар има поголем клуб во македонија од вардар?
Океј ајде.. Удинезе и Наполи се поголеми екипи од Интер.. мало могрен...

Не ме сфати за Вардар.. Фала богу оти е најголем клуб во Македонија, со традиција, титули, навивачи и се што е потребно, ама на европско ниво се само пис оф шит.. Не дека сакам сеа да јадам гомна за нив, правиме реален муабет..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Интересно како кога се работи за тоа што е голем клуб, одма сите почнуваат да ја гледаат традицијата и историјата, а коа нашите фанови ќе го спомнат ова, ние автоматски сме луѓе што живееме у минатото или историчари. Тоа ти е хипокритска перспектива, секој си ја врти ко шо сака работата.

S

Stivie G

Гостин
Интересен ми е муабетот на фановите на Јунајтед како тоа фановите на Сити никнувале како печурки. Според тоа во 90-тите и тие накнувале како печурки :rolleyes: ......

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Интересно како кога се работи за тоа што е голем клуб, одма сите почнуваат да ја гледаат традицијата и историјата, а коа нашите фанови ќе го спомнат ова, ние автоматски сме луѓе што живееме у минатото или историчари. Тоа ти е хипокритска перспектива, секој си ја врти ко шо сака работата.
Ливерпул нема видено титула кој знае од кога, Јунајтед во последните 5 години има 3 ПЛ, плус ЛШ титула и две финалиња. И не може Сити со една сезона солидна, туку така да е најголем. Најдобар беше минатата сезона, ама најголем не држи вода.

Никаде не викам дека Ливерпул не е голем или поголем од Сити.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Алоо бе земавте да се расправате за статија од СУПЕРСПОРТ :eek::eek:
Можам да се кладам дека дечиштата кои што го уредуваат сајтов ја извртеле изјавата 10 пати за да имаат поголема посетеност и повеќе коментари на фејсбук страната од очајни фанови на Јунајтед кои земаат се здраво за готово (имате таков пример на последниве 2 страни од темава)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Интересен ми е муабетот на фановите на Јунајтед како тоа фановите на Сити никнувале како печурки. Според тоа во 90-тите и тие накнувале како печурки :rolleyes: ......
Се гледа оти некој не знае што е финтата со печурките.. :D

И да бе, никнувале во 90та, само што Манчестер Јунајтед е ПРВИОТ АНГЛИСКИ тим што станал ШАМПИОН НА ЕВРОПА... И кој знае што ќе било ако останале живи и здрави Данкан Едвардс и компанија..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
По некоја логика би требало најтрофеен=најголем клуб ???
Кога веќе се изјаснивте дека Сити е најголем клуб во Англија,тогаш ја незнам што дигате чалам дека Ливерпул бил најголем клуб во Англија :cautious:

И да не мешаме поими најдобар со најголем има голема разлика,тоа дека моментално Сити е најдобар држи вода ама најголем мало морген ;)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Можам да се кладам дека дечиштата кои што го уредуваат сајтов ја извртеле изјавата 10 пати за да имаат поголема посетеност и повеќе коментари на фејсбук страната од очајни фанови на Јунајтед кои земаат се здраво за готово (имате таков пример на последниве 2 страни од темава)
Сеа ќе го пишев и тоа. Сто посто е извртена изјавата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
А што е очајно? Ај кажи ми ти како фан на.....??? Искрено, не знам кој.. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ливерпул нема видено титула кој знае од кога, Јунајтед во последните 5 години има 3 ПЛ, плус ЛШ титула и две финалиња. И не може Сити со една сезона солидна, туку така да е најголем. Најдобар беше минатата сезона, ама најголем не држи вода.

Никаде не викам дека Ливерпул не е голем или поголем од Сити.
Ме заболе мене за Сити, мене у очи ме погодија ваквите изјави:

Се знае што е голем клуб.. Тим со традиција, со навивачи низ цел свет, тим кој има освено голем број на титули..
И утре ние ќе бидеме тема за муабет, и коа ќе си ја спомнеме историјата, ќе ни кажат дека тоа било одамна и дека веќе не сме голем клуб, туку просечен од средина на табелата. Не зборам сеа конкретно за тебе баш, али има и такви...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom