Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Неам намера да провоцирам али кој си ти бе Арсенал да го нарекуваш смешен клуб ? Разбирам некој друг да ми го ремети тимов,ама ти море ? Навивач на LFC ? Навивач шо го следит својот тим во четврток(а знајш за која лига е резервирано тоа време) ?

Ајде почни со историјата,ама ливерпул на времето 18 ги освоил,али Аце до Персија стигнал... Имам голем респект кон тим како Ливерпул и кон дел од нивните навивачи али ти неспаѓаш во нив.
Кога може некој да го нарече Ливерпул смешен и дека навивиачите биле ИСКОМПЛЕКСИРАНИ можам и јас да го наречам арсенал смешен тим. Едноставна логика.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон :свиркам:. И Челзи де.....
Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон :свиркам:. И Челзи де.....

Hahaha

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Неам намера да провоцирам али кој си ти бе Арсенал да го нарекуваш смешен клуб ? Разбирам некој друг да ми го ремети тимов,ама ти море ? Навивач на LFC ? Навивач шо го следит својот тим во четврток(а знајш за која лига е резервирано тоа време) ?

Ајде почни со историјата,ама ливерпул на времето 18 ги освоил,али Аце до Персија стигнал... Имам голем респект кон тим како Ливерпул и кон дел од нивните навивачи али ти неспаѓаш во нив.
Жити се, немој да го цитираш него и оние тројца кловној. Не паѓај на нивното ниво. Јас потполно ги игнорирам. Те молам. :D Be cool

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
@Orbinho: Santi Cazorla has created the joint-most chances from open play (10) of any player in the Premier League this season.”

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Еднаш да признаевте пораз ко нормални навивачи, еднаш.
Секоја чест за Диаби, човекот е едноставно ненормален. Реков ја дека Подолски кога тогаш ќе проработи, Казорла одличен како и во првите две кола.
Ливерпул.. изненади позитивно против Сити и кога сите мислевме дека денеска ќе изиграат уште еден добар натпревар они тотално не демантираа.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
навивачиве (некои) на ливерпул ми се посмешни и од некои од кај нас во Арсенал што после 3то коло одма панично планираат трансфери во јануар а само што помина август и на крај ќе лупнат во клубот огромни трансфери за играчи како Керол итн...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Кој се играчиве за Вила,првпат ги гледам некој....од каква екипа на кое дереџе паднаа

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ливерпул 0 - 2 Арсенал нема многу шо му да објаснувате
прашање е дали знеа шо значи поимот дерби дечкото

Статус
Затворена за нови мислења.