Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон :свиркам:. И Челзи де.....
У право си, не е дерби ова, не може да биде дерби со тим кој не освоил Премиер лига.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
www.flashscore.com ти е почетна страна, нели?
До пред некое време немав Спорт Клуб,не сум толкава будала да трошам нет за некои си лешперски тимови.

Иначе не ни знам чив фан си.,а не ме ни интересира...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Кој вика дека е дерби ова? Ова не може да биде дерби кога вие како тим немате освоено ЛШ...Дерби може да се каже дека играме со Јунајтед и секако она градското со Евертон :свиркам:. И Челзи де.....
Да да во право си ова не е дерби,над 20 години немате ПЛ земено....дерби е ние кога играме со Блекбурн,а вие со Нотингем Форест

S

Stivie G

Гостин
У право си, не е дерби ова, не може да биде дерби со тим кој не освоил Премиер лига.
Да да во право си ова не е дерби,над 20 години немате ПЛ земено....дерби е ние кога играме со Блекбурн,а вие со Нотингем Форест
:pos::pos:. Тим кој и да отпадне во 3те лига никогаш нема да биде надминат од вашиот смешен клуб.....

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
:pos::pos:. Тим кој и да отпадне во 3те лига никогаш нема да биде надминат од вашиот смешен клуб.....
Смешен клуб, мислиш третиот најдобар во историјата на Англија, веќе ако тераме историја, ич не ми одговоарај, знам дека вие сте први, или втори зависи како ќе се договорите со Јунајтед.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Одеднаш дерби натпреварите се оние меѓу тимови кои освоиле ЛШ?
Се по-патетични ви се изговорите.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Честити победа и со среќа во борбата за опстанок:pos:

S

Stivie G

Гостин
Одеднаш дерби натпреварите се оние меѓу тимови кои освоиле ЛШ?
Се по-патетични ви се изговорите.
Ние барем имаме изговори во вакви ситуации. Кои се вашите изговори? Дека Русите и Арапите го уништуваат фудбалот :LOL:.....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ливерпул не само што беше надигран, туку и натпеан, незнам кога последен пат на Енфилд гостинските навивачи да се слушале толку громогласно. #Away boys rooks
Диаби, Артета, Казорла :cuc: триото што го доби овој натпревар.
Диаби МОТМ - заслужено(y)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Неам намера да провоцирам али кој си ти бе Арсенал да го нарекуваш смешен клуб ? Разбирам некој друг да ми го ремети тимов,ама ти море ? Навивач на LFC ? Навивач шо го следит својот тим во четврток(а знајш за која лига е резервирано тоа време) ?

Ајде почни со историјата,ама ливерпул на времето 18 ги освоил,али Аце до Персија стигнал... Имам голем респект кон тим како Ливерпул и кон дел од нивните навивачи али ти неспаѓаш во нив.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
„Мама мама, Дијаби ме издибрла“
„Мама мама Вермален не ме пушти гол да дам“
„Мама мама Веб не ми свирна пенал. Дури 4 пати“
„Мама мама оти имам толкави заби“

Мрш таму, грдосија една дикелска. Пес песосан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom