Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
AVB nepravedno beshe izbrkan od Chelsea.

Me interesira koga vo dekemvri ke mu ja aknat klocata i od Tottenham sto ke mu bide izgovor.

H

HoT IcE

Гостин
Стив Кларк засега одлично се снаоѓа како менаџер, интересни се ВБА за гледање, добар фудбал се игра.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Андре пак ќе добие шут карта, да издржи до ноември добро ќе е.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Хахах Боаш бе бот еден,после даваш изјави како тоа Челзи биле не сериозен клуб. Дебил,тоа што ти се случи во Порто беше само среќен сплет на околности,плус ги имаше во тимот Фалкао и Хулк. Ете сега гледам колку си бил кадарен. Едвај чекам да Челзи-Тотенхем или Арсенал-Тотенхем да ти ја пукнат главата.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Свонси во првиве три кола прикажуваат најдопадлив фудбал. Ужував дур ги гледав. Браво.(y)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Не ми е за Тотнхем бе, за мене ми е... ГГ и 3+ ја имав.. И овие Норич па 101 шанса....торлаци! Што убаво си ја фатив Свонси ист тип како кокошките и Виган - Стоук - Х... Ццц пак само една :(...

Браво за Дембеле и Флечер и за нивните деби голови.. Јас ги комбинирав Свонси и Тотенхем, баш ги фаќав интересните моменти на двете утакмици, така да задоволен од фудбалот.. Нејтан Дајер е ѕвер, исто како и цела екипа на Свонси.. А овие Норич па имат играч повеќе и 4 мин до крај, место да нападнат да победат, одат во корнерот и задржават време.. :facepalm: Искрено, ме разочараа..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.337
Хахах Боаш бе бот еден,после даваш изјави како тоа Челзи биле не сериозен клуб. Дебил,тоа што ти се случи во Порто беше само среќен сплет на околности,плус ги имаше во тимот Фалкао и Хулк. Ете сега гледам колку си бил кадарен. Едвај чекам да Челзи-Тотенхем или Арсенал-Тотенхем да ти ја пукнат главата.
Не за џабе викаат фален кур не ебе.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се знаеше Сноди дека ќе им го стави, два пати му одбрани Фридл у прво.
Мн добар играч Снодграс.Има перпспектива иако не е толку млад но сепак само 24 години.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Дресовиве на КПР :facepalm:.Инаку шо бара Мурињо на утакмицава?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
^Мурињо ке ги гледа Сити,бидејки Реал игра на Бернабе со нив на 18 септември

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Какво играчиште е Јаја јеботе, убедливо најдобар на неговата позиција. :cuc:

Него у КПР едвај 2-3 души има од ланскиот состав, све друго изнакупено сеа... :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom