Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Оди и да гледа групно натпревари ,со дресче ) се погодивме заедно и јас кога бев,сега незнам колку често само ги посетува..то да видиш не сум знаел фала на инфо )
Оди и да гледа групно натпревари ,со дресче ) се погодивме заедно и јас кога бев,сега незнам колку често само ги посетува..то да видиш не сум знаел фала на инфо )
Седи бе глорихантер..Еј ама немој да ве лажат аватарите еј!
Озбилно ова ? Ако да,можи со мене....според мене Њукасл ке заврши мн далеку пред Сандерленд.Иначе кој сака кладба дека оваа година Сандерленд завршува пред Њукасл ?
Леле коментаров
Глеаш и Јанита од СДСМ е за Арсенал нез Грујче за кој навива
Мајкл Скофилд све заеба ...Ах бре prison break, не ти требаше ова на крајот ..
Па со тоа мислел полека се ќе се среди ние кога ќе дојдеме на властЛеле коментаров
Без нервоза се ќе се среди" - рече најнервниот и најгласниот пратеник во собранието .
Респект што пишал на групата , ако стварно му е тоа вистински профил.
Па со оглед дека годината кога Арсенал последен пат освои трофеј тие беа на власт, има логика, може треба да дојде СДСМ на власт да му тргне на клубот.Па со тоа мислел полека се ќе се среди ние кога ќе дојдеме на власт
И Јани ќе направи трансфер во Арсенал како главен напаѓач.Па со оглед дека годината кога Арсенал последен пат освои трофеј тие беа на власт, има логика, може треба да дојде СДСМ на власт да му тргне на клубот.
The catwomanИ Јани ќе направи трансфер во Арсенал како главен напаѓач.
И после на Емирејтс (кој што ќе се преименува во Бранковејтс) ќе има банери од стилот на "We don't need Batman and Robin we've got Jani the catwoman"
Сите мустаќлии за нив навиваат изгледаНе беше и Јанкуловска фан на Арсенал? И Берт Рејнолдс ќе го имате така.
Значи и васил тупурковски е за нив а?Сите мустаќлии за нив навиваат изгледа