Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не бре,нема врска тоа.Голем удел во тоа да се пред нив му давам на О'нил,па зотоа и го мислам тоа :)
--- надополнето: 26 август 2012 во 23:28 ---

И после кај беше Челзи,кај Арсенал ?
Па пиша членот погоре.
Арсенал заврши 3ти без титула а Челзи 6ти со ФА и ЛШ :ROFLMAO:
А на крај кај завршија Сити и Јунајтед со нивните 9 бода после 3 меча?
А сега после 3 меча колку бода има Челзи? Ете ти одговор зошто некои го сметаат Челзи за фаворит за титула а Арсенал не пошто и лани не се бореше за титула а нема ни годинава да бидеме реални главна цел на Арсенал сезонава би бил пласман во топ4 (што не значи дека тоа не е и целта на Челзи)

H

HoT IcE

Гостин
Не бре,нема врска тоа.Голем удел во тоа да се пред нив му давам на О'нил,па зотоа и го мислам тоа :)

Па О'Нил не игра на терен, туку негови 11 играчи кои ги бира за секој меч, секако дека Мартин е извонреден тренер но неговата екипа е неспоредлива со Њукасл, а богами и Пардју не е лош тренер, направи одлична работа откако го превзема Њукасл. Добро е, очигледно дека се работи за некои свои видувања, лично мене Њукасл ми е многу симпатичен и интересен тим за гледање, има што да пружи за разлика од Сандерленд кого неколку пати сум го гледал и не ме воодушевил, а кај тебе обратно и така.
Иако не сум дел од таа дискусија, ама неможам да не ти одговарам, Челзи е 4то место по станување прваци на Европа и освојување на највредното клупско првенство во Европа.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
omg на купови може да се радуваат само навивачи на просечни клубови, зашто реално толку му се можностите на клубот.
а титулата од лш ја споменав нез што си ја ставил;)
ае сеа оди ти на спиење и сонувај таму како ливерпул освојуваат пл :LOL:
A koga veke go upotrebuvas zborot NAVIVACI da te prasam edna rabota..Ti vo koja kategorija spagas
a: Vistinski navivac
b: Kloniran navivac

Zatoa sto do pred 3-4 godini poznavav samo 1 navijac na City od 92 godina....a sega odednaska kako pecurki niknuvaat.,,toa za mene se samo gloryhunters i prodadeni dushi.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
A koga veke go upotrebuvas zborot NAVIVACI da te prasam edna rabota..Ti vo koja kategorija spagas
a: Vistinski navivac
b: Kloniran navivac

Zatoa sto do pred 3-4 godini poznavav samo 1 navijac na City od 92 godina....a sega odednaska kako pecurki niknuvaat.,,toa za mene se samo gloryhunters i prodadeni dushi.
под А братче
и јас истото го викам за навивачите на сити па и на челзи(добија фанови откако Абрамович го купи) а сеа еве ке се јават и навивачи на ПСЖ кои нели од секад биле за нив само тоа летово го дознале...
иначе за Јунајтед сум јас да нема забуни

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Сите знаат навивачи на ПСЖ и Сити само јас не знам :(

H

HoT IcE

Гостин
Сега Макрадули ќе бара предвремени кола во ПЛ, ко што СДСМ бара констано предвремени избори, за да се воигра Арсенал до Јануари, после Јануари ќе си идат Подолски и Казорла, веќе се договорени ко индиски деца за вечавка.:icon_lol:

L

Löwe

Гостин
--- надополнето: 26 август 2012 во 23:28 ---

Aрсенал 3, Челзи 6ти, со една разлика што Челзи беше на врвот на Европа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom