- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Ах бре prison break, не ти требаше ова на крајот ..
Подобрување од ланскиот edition на Ливерпул, или подобрување спрема натпреварот со WBA?Нема што да се жали, тоа е фудбалот и се дешава на сите. Подобрување има и те како само фали класичен шпиц што ке знае да се намести и да шутне. Играта топ, големо браво за Бр којшто имаше муда на шампионите да им игра с оКоатес, Кели, Стерлинг и Шелви и ги надигра. штета за резултатот ама ситуацијата е малку подобра тргнувајќи од прошлата утакмица. Оваа сезона се гелда дека ке е само стабилизација и ништо повеќе.
Најслаби играчи до сега Стиви Џ и Скртел, јас би ги седнал и двајцата на клупа.
Споредено со ВБА, има подобрување, јбг нова филозофија сака да наметне. А и подобрување во однос на менаџерот, прво не прави измени во 85 минуа , второ шо форсира деца, Стерлинг, Коатес, кели и Шелви...сите беа одлични, малце Кели ми мањкаше, ама вака се калат играчи.Подобрување од ланскиот edition на Ливерпул, или подобрување спрема натпреварот со WBA?
Реков и кај нас, ова беше дуел на треторазредна екипа со шампионот. Нормално е да покажат заби и да бидат „подобри“, за разлика од шампионот кој ги потцени. Немаше ништо убаво и конкретно во играта на Ливерпул. Едино што Сити изигра доста послабо од што знае.Споредено со ВБА, има подобрување, јбг нова филозофија сака да наметне. А и подобрување во однос на менаџерот, прво не прави измени во 85 минуа , второ шо форсира деца, Стерлинг, Коатес, кели и Шелви...сите беа одлични, малце Кели ми мањкаше, ама вака се калат играчи.
Јас сум задоволен, после прошлата реков идеме у чемпионшип.
Можеби велемајсторот не гледа, ама Керол е доста опасен ако се прилагоди играта на него. Како шо беше во последните 4,3222 минути од овој меч.Керол ви е шпиц
Од мене има уште едно браво што кога Сити изедначи 2-2 имаше храброст да тргни на сите 3 бода, а не да се повлечи и да речи еден бод ми е доста играме против првакот на Англија, мислам оти лани, а и минатите сезони ни фалеше, победнички менталитет....Нема што да се жали, тоа е фудбалот и се дешава на сите. Подобрување има и те како само фали класичен шпиц што ке знае да се намести и да шутне. Играта топ, големо браво за Бр којшто имаше муда на шампионите да им игра с оКоатес, Кели, Стерлинг и Шелви и ги надигра. штета за резултатот ама ситуацијата е малку подобра тргнувајќи од прошлата утакмица. Оваа сезона се гелда дека ке е само стабилизација и ништо повеќе.
Најслаби играчи до сега Стиви Џ и Скртел, јас би ги седнал и двајцата на клупа.