Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Нема што да се жали, тоа е фудбалот и се дешава на сите. Подобрување има и те како само фали класичен шпиц што ке знае да се намести и да шутне. Играта топ, големо браво за Бр којшто имаше муда на шампионите да им игра с оКоатес, Кели, Стерлинг и Шелви и ги надигра. штета за резултатот ама ситуацијата е малку подобра тргнувајќи од прошлата утакмица. Оваа сезона се гелда дека ке е само стабилизација и ништо повеќе.
Најслаби играчи до сега Стиви Џ и Скртел, јас би ги седнал и двајцата на клупа.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Нема што да се жали, тоа е фудбалот и се дешава на сите. Подобрување има и те како само фали класичен шпиц што ке знае да се намести и да шутне. Играта топ, големо браво за Бр којшто имаше муда на шампионите да им игра с оКоатес, Кели, Стерлинг и Шелви и ги надигра. штета за резултатот ама ситуацијата е малку подобра тргнувајќи од прошлата утакмица. Оваа сезона се гелда дека ке е само стабилизација и ништо повеќе.
Подобрување од ланскиот edition на Ливерпул, или подобрување спрема натпреварот со WBA?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Подобрување од ланскиот edition на Ливерпул, или подобрување спрема натпреварот со WBA?
Споредено со ВБА, има подобрување, јбг нова филозофија сака да наметне. А и подобрување во однос на менаџерот, прво не прави измени во 85 минуа , второ шо форсира деца, Стерлинг, Коатес, кели и Шелви...сите беа одлични, малце Кели ми мањкаше, ама вака се калат играчи.
Јас сум задоволен, после прошлата реков идеме у чемпионшип.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Споредено со ВБА, има подобрување, јбг нова филозофија сака да наметне. А и подобрување во однос на менаџерот, прво не прави измени во 85 минуа , второ шо форсира деца, Стерлинг, Коатес, кели и Шелви...сите беа одлични, малце Кели ми мањкаше, ама вака се калат играчи.
Јас сум задоволен, после прошлата реков идеме у чемпионшип.
Реков и кај нас, ова беше дуел на треторазредна екипа со шампионот. Нормално е да покажат заби и да бидат „подобри“, за разлика од шампионот кој ги потцени. Немаше ништо убаво и конкретно во играта на Ливерпул. Едино што Сити изигра доста послабо од што знае.

Инаку, во што е проблемот?

Остај ти измени и остај ти млади играчи. Спрема Ланската сезона, Ливерпул е далеку полош, гледано во овие два натпревари.
Само не знам како успеа велемајсторот да го ставиш во позиција на „подобар“ од Далглиш само заради тоа што не правел измени во 85та минута.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Рано е сега, ке правиме муабет на полусезона, мене лично ме бендисува. Глеј сеа на наредни утакмици Џерард на клупа седнување, поготово демпси ако дое. Аи шахин треба да почне така да, мене ме бендисува само шпиц фали и никако да го укапираат тоа.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Овие сити денес не заслужија бод,дефинитивно Ливерпул ја контролираше топката али ете заради Шкртел изгубија 2 бода.Сити оваа година нема шанси да ја освои титулата пошо ќе се спасат еднаш двапати али трети пат нема.Моментално Челзи и Јунајтед ми се некако фаворити за титулата и Арсенал ќе ги ставев тука,имаат добра игра али немаат завршница така да ако ја подобрат завршницата ќе бидат многу пододбри :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Абе викам ја Свонси шампион

K

kalimer0

Гостин
Се надевам РДМ знае да ја брани предноста на табелата како што го брани резултатот во 90те минути. Исто и под водство на Мурињо кога Челзи ќе избегаше на стартот од сезоната на крајот ја освојуваше истата :) Знам дека незначи ништо ова ама да видиме :D

H

HoT IcE

Гостин
Ливерпул загуби поради нивни грешки, не поради лоша игра, лошо играше Сити во мечов. Не знам што е работата но откако пратам ПЛ и гледам мечеви на Ливерпул, во доста мечеви губат поени ради Реина, човекот нема апсолутна никаква проценка на ситуација, страшен е. Стерлинг, Ален и Борини ми оставија впечаток како добри играчи.
Не знам зошто го криткувате Арсенал, ама 0-0 против Стоук е одличен резултат имајќи во предвид какви телиња се, не знам како ФА толерира таква игра, страшно е за гледање, камоли пак да играш против копачите.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од мене има уште едно браво што кога Сити изедначи 2-2 имаше храброст да тргни на сите 3 бода, а не да се повлечи и да речи еден бод ми е доста играме против првакот на Англија, мислам оти лани, а и минатите сезони ни фалеше, победнички менталитет....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom