Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=14372:lampard-mladite-mislat-samo-na-pari&catid=85:vesti&Itemid=123
Не бе Лампард ти врска си немаш од фудбалот, или да цитирам некои тука фанови " им се може бе"
Samiot Frank Lamprd vo poslednata decenija ima povekje trofei od tvoeto usrano klubche Arsenal. :X3: cucibuci
--- надополнето: 26 август 2012 во 08:00 ---
Inache ochekuem denes da ve stolchat kopachite od Stouk! I onaka uz 2-3 gola da mu iskrhat noga na nekoe od tie decinjata na francuskoto luzerche Wenger. :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Не туку се смеј моли се утре да тепа Ливерпул да не фати Сити залет па ќе треба да го бркате после...
Сити оваа сезона со 19 играчи ништо не прави реапно. Освен ако овие 2-3 дена не купат 8 играчи па да разовараме за титула. Борбата за титула барем според мене ќе биде меѓу јунајтед и челси. Но во секој случај денес играм на страна ливерпул.

Сити утре 2.5 коефициент,чисти пари кој го игра :свиркам:
И ја тоа викам, чист кец :icon_mrgr: борини 1-0.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ајде, ајде ќе се врати Руни брзо, ко на кутре ќе му пројде. Нејќеме без него да играме против Ман Ју на Енфилд, после ќе се бунат не им биле на располагање најдобрите играчи, затоа сме ги плеснале :P
Не се секирај, Руни и со патерици да игра исто му се фаќа коа Ливпул се противници :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Samiot Frank Lamprd vo poslednata decenija ima povekje trofei od tvoeto usrano klubche Arsenal. :X3: cucibuci
--- надополнето: 26 август 2012 во 08:00 ---
Inache ochekuem denes da ve stolchat kopachite od Stouk! I onaka uz 2-3 gola da mu iskrhat noga na nekoe od tie decinjata na francuskoto luzerche Wenger. :icon_lol:
шо има веза со муабетов колку трофеи има арсенал,колку лампард?Еден пост паметен немаш пишано на темава само провокации...

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Како што се кажува сеа, Арсенал најверојатно ќе стартува со Маноне на голот. Интересен натпревар ќе биде, Стоук се ептен јаки на домашен терен, а Арсенал се.. Арсенал. :D
Според мене 1-1 ќе заврши. Валтерс и Жиру стрелци.:oops:

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Mada ne sum fan na Arsenal,ama ovaa godina ke gazat....se pokaza toa protiv crnite macki,samo uste nishanskite spravi da si gi namestat i to je to.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Mada ne sum fan na Arsenal,ama ovaa godina ke gazat....se pokaza toa protiv crnite macki,samo uste nishanskite spravi da si gi namestat i to je to.
Седи бе, ептен се покажа. Потсети ме колку заврши, 5:0?

Иначе скоро сигурен сум дека Сити не зема победа од Енфилд.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Ако сака Роџерс да освои некој бод, подобро би му било да почне со Коатес место Карагер и да дебитира Асаиди. Инаку нема што да бараат против Сити.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Седи бе, ептен се покажа. Потсети ме колку заврши, 5:0?

Иначе скоро сигурен сум дека Сити не зема победа од Енфилд.
Ti malku da ja gledas golemata slika i da imas malku razbiranje vo fudbal ke znaese deka Arsenal imase barem 4 100%ni sansi i full dominacija so cvrst tim na Sunderland,i deka tie nema vecito da promasuvaat.
Cazorla vo svojata prva partija mozese bar 3 asistencii da ima da ne bea site onie promasuvanja,taka da koga ne se razbiras u nekoi raboti odi igraj FM manager i ostavi go fudbalot oti ocigledno e deka ne te biva.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Ti malku da ja gledas golemata slika i da imas malku razbiranje vo fudbal ke znaese deka Arsenal imase barem 4 100%ni sansi i full dominacija so cvrst tim na Sunderland,i deka tie nema vecito da promasuvaat.
Cazorla vo svojata prva partija mozese bar 3 asistencii da ima da ne bea site onie promasuvanja,taka da koga ne se razbiras u nekoi raboti odi igraj FM manager i ostavi go fudbalot oti ocigledno e deka ne te biva.
И Ливерпул лани да не погодеа толку стативи шампиони ќе беа. :ROFLMAO:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Искрено арсенал ако успее бод да земе со стоук,треба да биде среќен,едноставно тешко е
да се игра против тиа животни:D.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
И Ливерпул лани да не погодеа толку стативи шампиони ќе беа. :ROFLMAO:
Nemaa sreka ne go poreknuvam toa,ama nemaa ni igra druze...ali da ne navleguvame predlaboko vo veke plitkata sezona,jas si go kazav svoeto mislenje za Arsenal i si stojam 100% zad toa.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кои бе 4 100% шанси, што трипаш безвезе? Освен тоа на Жиру, немаа ништо посебно.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Stoke starting XI:Begovic; Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson; Pennant, Cameron, Whelan, Kightly; Walters, Crouch

Arsenal starting XI:Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Gervinho, Podolski, Giroud

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom