Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немаше тогаш топки фиљанчоек тогаш правеше некое тоук шоу не ми текнува која телевизија беше. се просеруваше човекот на велико"Топки" ја нема бе...
Jack Lalein Power Juicer!!!Телешоп (А1) 11,33%
Види бе што гледале, презентација на магнетен појас од др. Левин и Космодиск.
Здружение на пензионери like this
Стварно беше ѕвер со тоа соковникот до 96 год поживеа. Ако извадеше 3-та серија може и над 100-ка ќе фатеше.Jack Lalein Power Juicer!!!
Ѕвер беше дедово![]()
хахахаха тролололо, немој така, ќе ти дојде Филе Џ Филе ќе ти одржи лекција."Топки" ја нема бе...
хахахаха тролололо, немој така, ќе ти дојде Филе Џ Филе ќе ти одржи лекција.
Успат, кој гледа телевизија сеа, освен телма за италијанско годинава телевизорот не ми треба, можам да го изнајмувам за текот на неделата ама пак никој нема да сака да го земе.
Прееска објавија официјално дека ќе има. 16та година по ред.Демек сигурно е за Телма и Сериа А? Зашто беше скоро сигурно дека ќе нема...
Прееска објавија официјално дека ќе има. 16та година по ред.
На кецот Фринџ, Супернечрл и ЦСИ ќе си гледаме бе. Телма може место рамковната двојка да улета.АКЦИЈА - Поставете ја Телма на 1(Кец) на вашите телевизори!
не бе кец си е мтв 1, тоа е завет уште од стари времињаАКЦИЈА - Поставете ја Телма на 1(Кец) на вашите телевизори!
На кецот Фринџ, Супернечрл и ЦСИ ќе си гледаме бе. Телма може место рамковната двојка да улета.