Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
A oваа дека направен пенал врз некој играч се рачуна за асистенција ми се иде да се фрлам од некоја 100катница. Еми ако истиот тој играч шутира пеналот и постигне гол му се рачуна и гол и асистенција? Свашта.:eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и уште ставиле твитер хаштагови за колективно јадење човечки отпади :facepalm:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значо се повеќе и повеќе почнуваат да ме нервираат овие глупациве што ги имаат телевизиските права. Па до толку морон да бидиш, да не знаеш асална шема да напраиш. Прва утакмица ми ја ставаат Свонси со Вест Хем бе. ц ц ц
Ова се дешава последниве 2 години. Предходно екстра беше. Кога ќе си седнеш од 12:45 до даље си крцкаш.
Барем прва Евертон со Вила да ја ставеле. :facepalm:
Па мора и помалите екипи да земат некој денар од ТВ правата. Незнам што и фали на утакмицата?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Па мора и помалите екипи да земат некој денар од ТВ правата. Незнам што и фали на утакмицата?
Па не дека и фали нешто на утакмицата али порано многу подобра беше организацијата од тој аспект.
Фаворитите за титулата ги даваја во различен термин за убаво цел ден да си се изнагледаш фудбал. Иако си за Ливерпул, сигурно повеќе сакаш да гледаш Ман Утд - Фулам, него таа првата утакмица(кога веќе би бирал).

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па не дека и фали нешто на утакмицата али порано многу подобра беше организацијата од тој аспект.
Фаворитите за титулата ги даваја во различен термин за убаво цел ден да си се изнагледаш фудбал. Иако си за Ливерпул, сигурно повеќе сакаш да гледаш Ман Утд - Фулам, него таа првата утакмица(кога веќе би бирал).
Чисто сумњам.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Чисто сумњам.
Во право си, јас еве на пример шпанско воопшто не ни гледам, така да играле Барса или Реал, не гледам, тапа ми е!
Гледам само комедии на ел класико, последно време е циркуз :icon_lol:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Во право си, јас еве на пример шпанско воопшто не ни гледам, така да играле Барса или Реал, не гледам, тапа ми е!
Гледам само комедии на ел класико, последно време е циркуз :icon_lol:
Дали ќе гледам Јунајтед-Фулам или Вест Хем- Свонси у сабота у 1 и 45 не ми е битно. Сакам коа ќе станам да има нешто да се гледа. А плус ако беше така пример Јунајтед од 1 и 45, Ливерпул од 4, Арсенал од 6 и 30 и во недела Сити и Челзи тогаш помалите екипи можат комотно на помошно игралиште да играат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хазард ни еднаш не дајваше :D
ни Велбек тогаш не дајвна, го намести Бане да пружи нога. Денес и Хазард намести и тоа е тоа, пенал си е пенал.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дали ќе гледам Јунајтед-Фулам или Вест Хем- Свонси у сабота у 1 и 45 не ми е битно. Сакам коа ќе станам да има нешто да се гледа. А плус ако беше така пример Јунајтед од 1 и 45, Ливерпул од 4, Арсенал од 6 и 30 и во недела Сити и Челзи тогаш помалите екипи можат комотно на помошно игралиште да играат.
Еве за мене ти кажувам, било кој натпревар да е од ПЛ радо би го гледал, нема врска дали играат појаките или послабите тимови, едноставно ја обожавам лигата и пратам се што има на ТВ и тука се слагам со тебе!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Кога сме веќе кај пеналите лани на Арсенал два ебени пенала само им досудија,а имаше едно над 10 "stone wall" пенали кој не ги досудија.Многу ми беше криво кога гледав како судат некои безвезални пенали,а тука ништо.Тие недосудени пенали бодови не чинеа.
Мора да се воведат некои правила за судење пенали,неможе секој судија свој критериум да си има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom