Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Навивачиве на Челзи се чудо, го тепале Ридинг на домашен терен (и тоа 2 гола примија ) и одма стартуваат муабети за титули во ПЛ.
Каде виде некој да спомне титула ?? Освен некои навивачи на други тимови не видов некој да пишал сезонава освојуваме..

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Уште еднаш се покажува колку годинава Премиер Лигата ќе биди неизвесна, изедначена, само заради неискуството и почетничките грешки Ридинг и Саутемптон не му скинаа 2,3 бода на Челси и Сити, е дефинитивно уживање е да се гледа ПЛ......

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Рековте Јосе дал гол од пенал а?
Нешто хајлајтс?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ај да ве прашам навивачи на клубови што не се Челзи:Што мислите за пеналите врз Хазард (денеска и во неделата)? Мене ни 2та не ми изгледаа нешто посериозни.Се гледа дека Хазард е склон на паѓање али вака ако продолжат да судат пенал на секое негово паѓање во шестнаесетник многу пенали ќе има за Челзи сезонава. Што до душа воопшто нема да ми смета :cool:

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Ај да ве прашам навивачи на клубови што не се Челзи:Што мислите за пеналите врз Хазард (денеска и во неделата)? Мене ни 2та не ми изгледаа нешто посериозни.Се гледа дека Хазард е склон на паѓање али вака ако продолжат да судат пенал на секое негово паѓање во шестнаесетник многу пенали ќе има за Челзи сезонава. Што до душа воопшто нема да ми смета :cool:
Чисти пенали..си ги "наседна" противниците, и тоа ти е :)
Инаку..страшен почеток за Хазард или Азард ..мање битно..не очекував..до толку од него уште првите натпревари..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дур не го научат:).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи Азар ги наседна а тоа лани од Велбек дајв беше само зашто Веб го свирна ... ехехехехе :P

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Значи Азар ги наседна а тоа лани од Велбек дајв беше само зашто Веб го свирна ... ехехехехе :P
За кого како, затоа ми е мака да пишувам на форумов!
Јунајтед ако победеше на крај(па уште и со гол од офсајд) ќе читавме коментари од типот среќа имаат, судиите се секогаш за нив, без судии титула не знаат да освојат и слично!
Затоа пишувам се поретко и поретко зошто нема реална и асална дискусија, се е само јачење, силење, провокации без вкус и слично!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За кого како, затоа ми е мака да пишувам на форумов!
Јунајтед ако победеше на крај(па уште и со гол од офсајд) ќе читавме коментари од типот среќа имаат, судиите се секогаш за нив, без судии титула не знаат да освојат и слично!
Затоа пишувам се поретко и поретко зошто нема реална и асална дискусија, се е само јачење, силење, провокации без вкус и слично!
Не бе, не мислев јас да провоцирам или да ја водам дискусијата во тој правец, али нека прават разлика од наседнување до дајвање.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дур не го научат:).
Точно така. Ќе го научат дека иде на таа варијанта и ќе бидат построги спрема него од тој аспект. Нешто слично како фаулите со Роналдо дур играше кај нас. Го научија дека паѓа и тикви после :)
За Хазард мене ми е најнормално онакво претставување спрема помалите екипи, ништо ново. Ќе го видиме како ќе се покаже со поголемите. Сите видовме дека со Сити и не беше нешто нај нај :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нешто слично е и со Суарез.....пеналите се чисти, ама знае Хазард (како и Суарез) да го искористи контактот и знае кога да падне и како, на пример ако има таков контакт врз Керол, Бербатов (т.е. поснажните напаѓачи) пенал нема да има оти нема да го искористат контактот.....
Да резимирам, да чисти пенали се ;)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Натпреварите следно коло..
Значо се повеќе и повеќе почнуваат да ме нервираат овие глупациве што ги имаат телевизиските права. Па до толку морон да бидиш, да не знаеш асална шема да напраиш. Прва утакмица ми ја ставаат Свонси со Вест Хем бе. ц ц ц
Ова се дешава последниве 2 години. Предходно екстра беше. Кога ќе си седнеш од 12:45 до даље си крцкаш.
Барем прва Евертон со Вила да ја ставеле. :facepalm:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Така почна и Шамак кога дојде кај нас, уште на почеток изнуди неколку пенали и после го научија и тешко пенал судење..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значо се повеќе и повеќе почнуваат да ме нервираат овие глупациве што ги имаат телевизиските права. Па до толку морон да бидиш, да не знаеш асална шема да напраиш. Прва утакмица ми ја ставаат Свонси со Вест Хем бе. ц ц ц
Ова се дешава последниве 2 години. Предходно екстра беше. Кога ќе си седнеш од 12:45 до даље си крцкаш.
Барем прва Евертон со Вила да ја ставеле. :facepalm:
Остај тоа,и терминиве им са јаки:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom