Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Виган лани ви ја зема титулата,он вика страшни екипи :icon_lol:
Лани сами си се победивме така да не се криви виган, сакаа да ги спасат ама се заебавме!

Азар одличен на овие 2 утакмици, ама ќе почекаме да видиме со подобрите екипи како ќе се снајде па тогаш ќе коментираме што и како!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Азар играчина,која несебичност само...го исплатува секој цент Челзи што го вложил во него.
Не им чини оти не нивни играч. Да направеше до сега трансфер кај нив ехееее до сега ќе го направеа играЧиште. Може да највеќе беше платен но еве после првиве 2 кола покажува и зошто беше толку цената,иако можеби е пренапумпана но со оглед на времето кога играчи се продаваат по 70,80 милиони нормално е и тоа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ивановиќ не е прв стрелец for god sake.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
се додека се меша Абамович и изиграва тренер и на своја глава ке купува играчи Челзи ке стангира тоа е факт :)
Појма немам што збориш најискрено.

Не им чини оти не нивни играч. Да направеше до сега трансфер кај нив ехееее до сега ќе го направеа играЧиште. Може да највеќе беше платен но еве после првиве 2 кола покажува и зошто беше толку цената,иако можеби е пренапумпана но со оглед на времето кога играчи се продаваат по 70,80 милиони нормално е и тоа.
А бе Кагава и Санти Казорла се подобри од Хазард. Не дека се нивни него така реално е :icon_lol:

Не реално да збориме ако може нешто да се заклучи од 5 дена тоа е дека и Кагава и Казорла и Хазард се снајдоа во новиве тимови како цел живот да играле. Дефинитивно ова ќе биде најатрактивна сезона за гледање

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мала статистика за Хазард за денешниот натпревар: 74 успешни додавања од 78 обиди (94%), 38/40 напаѓачки додавања, 2 асистенции, 6 креирани шанси, 1 пенал направен врз него.
:cool::cool:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Лани ние ги спасивме Виган, а титулата ни ја земаа Евертон кога на ОТ испуштивме предност од 4-2 и освоивме само бод од тој натпревар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Лани ние ги спасивме Виган, а титулата ни ја земаа Евертон кога на ОТ испуштивме предност од 4-2 и освоивме само бод од тој натпревар.
Уствари најреално титулата ви ја земаа Сити а сами не си ја освоивте (ако ме разбра некој добро :D)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Азар немој не играј убаво ќе те бараат Ливерпул па ќе земат титула:pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Навивачиве на Челзи се чудо, го тепале Ридинг на домашен терен (и тоа 2 гола примија :facepalm: ) и одма стартуваат муабети за титули во ПЛ.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Навивачиве на Челзи се чудо, го тепале Ридинг на домашен терен (и тоа 2 гола примија :facepalm: ) и одма стартуваат муабети за титули во ПЛ.
Jaс се мислев, ако треба, и од сега да им честитаме титула, да не чекаме до 38 коло :icon_lol:

п.с. 2 гола примија, а еден од офсајд дадоа, тоа не го заборавај;)
Не дека не ќе победеа, ама не мораше судијата да им помага!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Јас не видов некој да збори како Челзи ќе освои ПЛ. Можда сум грешка ама барем јас не видов

A

Alexander Nevsky

Гостин
Рано е за било какви предвидувања за титулата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Виган или Евертон или Сити? Ај договорете се кој ја зема титулата прво барем да знаеме што дискутираме.

Темава е смешки. Ко баби на чешма :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom