Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито....добар старт :icon_lol: Поздрав.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Заради ова и ја чекав да почне сезоната, значи ке има што да се гледа, а богами и што да се види:), уште од првото коло возбуда досега ги гледав Челси; Јунајтед, Арсенал за нив можам да кажам дека играа под очекувано али се надевам дека ке се покажат во подобро светло, додека од другите моорам да ги пофалам Евертон, инаку ова е фудбал според мене неми е проблем да седнам да гледам екипи како Евертон, Саутеммтон, Ридинг, Свонси секогаш е возбудливо, што за разлика од други лиги освен појаките екипи другите неми се ни гледаат, Италијанска негледам ниту појаки ниту послаби екипи :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Заслужена победа на Евертон.. Во секој поглед го надираа Јунајтед.. Освен Де геа и Кагава другиве беа под просекот.. никаква идеја во напад.. А и Нани коа ќе го видам да изведува корни ми се сере...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
14 мај, 2012 година
Ја сакам Манчестер Сити. Навистина ја сакам. Никогаш не сум ја забележувал на училиште или во соседството но навистина се има разубавено во последниве неколку години. Се сомневам дека нејзиниот татко ѝ плаќа за пластична операција, но не ми е важно. Мислам дека ме погледна пред некој ден!
Мојот најдобар пријател Кис, вели дека тој отиде кај неа дома на вечера пред околу 3 месеци - не можам да поверувам дека не ми кажа! Зборуваше таа за мене? Знае кој сум? Кис, морам да ја запознаам!

9 јуни, 2012 година
Ја сакам Арсенал. Мислам дека отсекогаш сум ја сакал. Секој којшто го знам кажува колку е убава. Не сакам да бидам со никоја друга. Боб ван Перси, којшто ми беше како татко, вели дека е невозможно да излезам со некоја друга од Англија. Таа ми е единствена шанса.
Можам да видам зошто: нејзиниот голем стадион, нејзините атрактивни заоблени... фудбалски филозофии и начинот на којшто таа сака да го нарекува нејзиниот "капетан". Таа е волшебна. Како би можел некогаш да ја оставам?
4 јули, 2012 година
Морам да ја оставам. Арсене Венгер вчера рече дека "мора да го задржиме Робин ван Перси по секоја цена", и сега сум загрижен дека Ареснал е премногу наметлива. Знам дека бевме заедно долго време, но не сум спремен за таков вид на врска - имам само 29 години. Дали ова беше причината поради која нејзините поранешни момчиња Самир и Сеск ја оставија? Ова не е вистинската врска за мене.
Освен тоа, само што забележав како Јувентус мавта со прекрасната коса на Антониот Конте, и сум уверен дека е љубов на прв поглед.
19 јули, 2012 година
Арсенал сака да одиме во Азија заедно! Таа вели дека сака да поминеме квалитетно време заедно ова лето и можеби да ја обновиме врската. Но, започнувам да чувствувам дека таа сака да ме однесе некаде далеку, да ме удри по главата со лопата и да ме закопа жив за нитуедна друга да не може да ме има.
Сигурно разбрача што Кис ми кажа, дека Манчестер Сити навистина знае кој сум јас! Таа сака да ме запознае - мене! Мислам дека токму ова е нешто што ми е потребно во животот, уверена жена со кариера, не девојче коешто се задоволува со трето место. Не можам да поверувам дека најпопуларната девојка на училиште сака да излезе со некој како мене. Имав многу операции во последниве неколку години, и сигурно личам болно и патетично. Но јас ѝ се допаѓам. Навистина ја сакам!
20 јули, 2012 година
Ја сакам Манчестер Јунајтед. Мислам дека отсекогаш сум ја сакал. Отсекогаш го имала тој мистериозен, недостапен квалитет, и отсекогаш сум мислел дека е напрчена, но така размислував поради тоа што Арсенал не ја сакаше. Таа секогаш зборуваше лошо за Манчестер Јунајтед, а јас сеуште не знам што има толку лошо кај неа.
Таа ме покани да излеземе денес. И јас прифатив. Но, и двајцата знаеме дека не можеме да бидеме заедно се додека не раскинам со Арсенал.
25 јули, 2012 година
Не, ја сакам Арсенал. Згрешив во врска со неа. Таа е толку верна. Има ново момче во нејзиниот живот, Лукас, кој го има оној уникатен германски шарм и е возбуден поради запознавањето со неа. Но, таа сеуште ја чува блузата број 10 за мене, наместо за него. Таа навистина ме познава! И Арсене Венгер ме нарече "еден од најдобрите напаѓачи на светот".
Сите овие идеи за раскинување се нереални. Арсенал е вистинската жена за мене. Таа никогаш не била лоша кон мене и никогаш нема да биде. Можеби е доцна за патувањето во Азија, но ќе резервирам билети за Германија и ќе ја изненадам.
14 август, 2012
Не! Ја сакам Манчестер Сити! Отидов во Германија со Арсенал но таа повеќе внимание му обрнуваше на Лукас, и се правеше важна пред неговата поранешна девојка Келн. Манчестер Сити навистина е заљубена само во мене.
"Мошне е лесно да сакаш да играш до Робин ван Перси", рече Винсент Компани. "Секој тим за кој игра, го прави посилен".
Едвај го држам моливот од трема. Сеуште сум изненаден како девојка како неа може да погледне во момче како мене, но сега сфаќам дека имаме вистинско поврзување. Ние сме создадени еден за друг.
16 август, 2012
Ја сакам Манчестер Јунајтед! Вистински, екстатично и радосно ја сакам. Синоќа разговаравме на телефон и конечно одлучивме - да избегаме заедно. Не можам да живеам повеќе во лага.
Ѝ кажав на Арсенал за мојата одлука и бев изненадена колку лесно ја прифати. Така што, тоа е тоа. Слободен сум да бидам со мојата вистинска љубов. Но зошто Арсенал воопшто не се грижи за тоа? Што е проблемот? Зошто не ме сакаш Арсенал?!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Лани главна тема на разговор беше торес и на крај сите не заќуте,да видимо дали оваа година ван перси ќе го следи неговиот пример:).

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Лани главна тема на разговор беше торес и на крај сите не заќуте,да видимо дали оваа година ван перси ќе го следи неговиот пример:).
Шо не заќуте? Шо даде гол у 94 мин,а веќе неговиот тим беше влезен во финале,или тоа што на ЕП беше "најдобар стрелец" ? Не зезај.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Шо не заќуте? Шо даде гол у 94 мин,а веќе неговиот тим беше влезен во финале,или тоа што на ЕП беше "најдобар стрелец" ? Не зезај.
Да бе видиш грешка не беше најдобар стрелец на ЕП Торес.
Шумуликовски беше.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Величе маскиран во Торес. Ете зошто Торес е дрво. Ја решивме мистеријата.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па засега дефинитивно го исполнува првиот критерум. Само он е тема на разговор... :D

On a side notе, мене Торес нема што да ме заќутел, уште ништо нема покажано. 2 пати му налетале среќни топки и успеал да ги протне против голманот во еден на еден ситуација. Со тоа ако треба да се задоволат фановите не само на Челзи туку на фудбалот, со такви едноставни голови ако се потврдува статус на играч од светска класа онда дај да се истепаме сите кој да го земе Хески. Хески у дресот на Ливерпул има покажано повеќе него Торес у дресот на Челзи... Иако секако тоа може да се смени у иднина... а може и не... останува да видиме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom