Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да бе многу јака тактика дефанзивците ја исфрлаат топката напред и Фелаини само ја спушташе топката на гради бидејќи беше физички супериорен во однос на Карик. Фердинанд па како баш сега најде да се повреди. :( Да играше Рио сугурен сум дека Фелаини немаше ни половината воздушни дуели да ги добие. Ама како и да е ова е само прво коло ќе видиме кој тим до каде е таму накај 10-тото коло сега е прерано да се каже. :)
Ја искористија слабоста на Јунајтед и победија и да,јака тактика беше,топка неможевте да чепнете и изгубивте ;)
А и во одбрана беа одлично поставени,па имавте само една вистинска шанса за гол.Ретко кога вака Јунајтед е надигран,значи сепак тактиката била погодена.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Незнам што се дешава со Видиќ, дали тој човек уопште јаде, ослабен е барем 10кг, и нема душа. Другите од одбрана, не ги ни коментирам, Карик не се пронајде, само пополни место, Валенсија исто, Евра од него останата е само таа одвратна фаца на сите играчи,навивачи и фанови што не играат и навиваат за Манчестер. Само така продолжете. go go Manchester :pos:
Знаеш дека ова му се први 90 мин после 9месеца или не примети дека лани го немаше скоро цела сезона?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Неќев да се мешам, ама ме погоди најмногу кај што ме боли :)...Далглиш? Кажи ми ти што знаеш за играта на Далгиш? Каков тип на игра негува?
ако тоа што што го играше ливерпул лани можеш да го наречеш игра ---- '92 не пратев фудбал така извини ако те навредив

Ne zezaj sea, poentata na fudbalot e da pobedis, Everton toa go napravija protiv ekipa koja na hartija gi jade a trener im e Fergi, toa e edno, vtoro milion shansi imaa i bukvalno visese golot na Mancester, De Gea iako primi gol moze da e staen ko golman na ova kolo, poveke od toa ekipa kako Everton i ne moze da ponudi, realno da gledame.
Deka Mancester bea tinja, bea, ama ne smee Everton da se spusta na nivo na tretoligas, izigraa so muda, bukvalno odea na pobeda i 3 boda, ne se zadovoluvaa so remi ko mnogu klubovi sto igraat protiv United.
рогни напред до јелавиќ/фелаини .. центрирај/шутни кога ќе ја спуштат овие , ако отиде во корнер топ ако не пак одново ... тоа беше отприлика 70-80 мин од утакмицата останатото класика бункер. ко у седумдесетите кога се играло во англија.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ја искористија слабоста на Јунајтед и победија и да,јака тактика беше,топка неможевте да чепнете и изгубивте ;)
А и во одбрана беа одлично поставени,па имавте само една вистинска шанса за гол.Ретко кога вака Јунајтед е надигран,значи сепак тактиката била погодена.
Епа Мојс знаеше каде сме најслаби и намерно го постави Фелаини на таа позиција ама ќе им вратиме не Олд Трафорд.:)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Aiii igranje ovie Everton :eek: , mnogu nezgoden tim za bilo koj konkurent za titulata, pa makar igrale i so mladinci, takov gen imaat. Onoj Felaini ti e univerzala od igrac, mnogu korisen za timot, ova ubeden sum deka ke mu bide posledna sezona vo Everton.
Мојс под 25 милиони фунти не го дава ,на Реал и Барса не им треба,па освен Сити и ПСЖ,не ми се верува некој друг да фрли толку пари за него.

S

Stivie G

Гостин
Упм, Евертон е пред нас :mad: :mad:. Како само тоа можеше да се случи:sneaky:.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мојс под 25 милиони фунти не го дава ,на Реал и Барса не им треба,па освен Сити и ПСЖ,не ми се верува некој друг да фрли толку пари за него.
Тешко и толку, 19 мислам е зеден, минимум 30 би му барале.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
море јагиелка е човекот ... не знам како стои јунајтед со одбранбени и играчи (смолинг дали за десен бек го рачунаат ) али еванс си е еванс , рио освен за цмиздрење и јадење гомна по твитер за друго не го бива. само на џонс и видиќ да се потпрат цела сезона .... не знам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Епа Мојс знаеше каде сме најслаби и намерно го постави Фелаини на таа позиција ама ќе им вратиме не Олд Трафорд.:)
И пак доаѓаме до магичниот збор - тактика.
There you go :D

Иначе да не гледав, по коментариве ќе помислев дека РВП утнал 3 зицера и пенал во 93.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас па мислев некаде 12-15 милиони фунти бил,чудно за Мојс толку да фрли :))) епа 30ката е минималец сигурно:))
па најскап трансфер им е, плус мислам со помош на менаџер играта е купен, дека Евертон соработуваат со нив. :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако играта на Евертон не била добра, тогаш не сте ја гледале утакмицата што се играше денес. Simple as.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
море јагиелка е човекот ... не знам како стои јунајтед со одбранбени и играчи (смолинг дали за десен бек го рачунаат ) али еванс си е еванс , рио освен за цмиздрење и јадење гомна по твитер за друго не го бива. само на џонс и видиќ да се потпрат цела сезона .... не знам.
Ние бевме сериозно заинтересирани пред да го донесеме Кошелни, ама Евертон 2 лета по ред ни имаа одбиено понуда од по 12 милиони фунти. Тоа е, не се зима лесно нивни играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom