Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Не ми е јасно за шо се расправате со тврдоглаво 10годишно детиште ???

Супер старт за РВП му посакувам вакви да му се множат ^ ^

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.994
Aiii igranje ovie Everton :eek: , mnogu nezgoden tim za bilo koj konkurent za titulata, pa makar igrale i so mladinci, takov gen imaat. Onoj Felaini ti e univerzala od igrac, mnogu korisen za timot, ova ubeden sum deka ke mu bide posledna sezona vo Everton.

2

~2A

Гостин
Евертон беа подобар противник од Манчестер Јунајтед,физички поспремни апсолутно.Како и секоја сезона почнуваме со повреда која што е настаната уште пред да почне сезоната,но сега сите стопери беа повредени и бевме приморани да го вратиме Керик на таа позиција.Неговото неискуство како стопер му беше голем плус на Фелаини кој што во Премиер Лига го знаат како цврст и универзален играч!

За фановите на Арсенал,веќе ми здосади од ко сум зачленет на форумов зборувате за вПерси,вПерси...в Перси.. па добро,човекот влезе само 20тина минути се насе изигра и изведе подобри корнери од Нани,а создаде шанса за гол.
Исто така се на се во Манчестер Јунајтед има одржано 1-2 тренинзи па така да јас сум задоволен од страна на в Перси,но не и на Манчестер Јунајтед.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Aiii igranje ovie Everton :eek: , mnogu nezgoden tim za bilo koj konkurent za titulata, pa makar igrale i so mladinci, takov gen imaat. Onoj Felaini ti e univerzala od igrac, mnogu korisen za timot, ova ubeden sum deka ke mu bide posledna sezona vo Everton.
од што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниери

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.994
од што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниери
Ne zezaj sea, poentata na fudbalot e da pobedis, Everton toa go napravija protiv ekipa koja na hartija gi jade a trener im e Fergi, toa e edno, vtoro milion shansi imaa i bukvalno visese golot na Mancester, De Gea iako primi gol moze da e staen ko golman na ova kolo, poveke od toa ekipa kako Everton i ne moze da ponudi, realno da gledame.
Deka Mancester bea tinja, bea, ama ne smee Everton da se spusta na nivo na tretoligas, izigraa so muda, bukvalno odea na pobeda i 3 boda, ne se zadovoluvaa so remi ko mnogu klubovi sto igraat protiv United.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не го вреѓај Раниери бе :P

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Неќев да се мешам, ама ме погоди најмногу кај што ме боли :)...Далглиш? Кажи ми ти што знаеш за играта на Далгиш? Каков тип на игра негува?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Кај скренал муабетот прво коло :facepalm: , замислите претпоследно коло :icon_lol:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Гледам сите го фалите Фелаини( што и е за фалење ), а никој не го спомнува според мене човекот на натпреварот Јаглиелка (или како и да се пишува)...
Дечкото имаше два чисти старта од позади на играч кој излегуваше 1 на 1 со Хауард,
не изгуби ниту еден дуел, маркираше одлично и не им даде да мрднат на напаѓачиве и
најважното ја изваде топката од гол на Клеверли...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom