- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
ne sum ja kriv sto ti si mentalno ogranicen pa ne sfakas nekoi raboti Aj sea zzНе мора, кога ти тоа сериозно што го пишуваш не правиш да личи на нешто.
ne sum ja kriv sto ti si mentalno ogranicen pa ne sfakas nekoi raboti Aj sea zzНе мора, кога ти тоа сериозно што го пишуваш не правиш да личи на нешто.
Ви реков јас го имаме експертот на темава сите за него се ограничени и глупавиne sum ja kriv sto ti si mentalno ogranicen pa ne sfakas nekoi raboti Aj sea zz
од што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниериAiii igranje ovie Everton , mnogu nezgoden tim za bilo koj konkurent za titulata, pa makar igrale i so mladinci, takov gen imaat. Onoj Felaini ti e univerzala od igrac, mnogu korisen za timot, ova ubeden sum deka ke mu bide posledna sezona vo Everton.
Ne zezaj sea, poentata na fudbalot e da pobedis, Everton toa go napravija protiv ekipa koja na hartija gi jade a trener im e Fergi, toa e edno, vtoro milion shansi imaa i bukvalno visese golot na Mancester, De Gea iako primi gol moze da e staen ko golman na ova kolo, poveke od toa ekipa kako Everton i ne moze da ponudi, realno da gledame.од што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниери
Не го вреѓај Раниери беод што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниери
Неќев да се мешам, ама ме погоди најмногу кај што ме боли ...Далглиш? Кажи ми ти што знаеш за играта на Далгиш? Каков тип на игра негува?од што манчестер беа ужас така делува .... иначе анализирај подетално толку заостанат фудбал не играат ни тимовите на далглиш и раниери
Пацифист у душа?Го примети некој стариов?