Па со оглед на тоа дека имаше еден тренинг у петокот и добро е, створи шанса за Кагава ама одбрани Хауард. За вас предсезонскиве еднаш само настапи... Да бев јас немаше ни да го пуштам во игра, прерано е."Robin van Persie: 26 minutes, 0 shots, 0 key passes, 4 successful passes (57% accuracy). Dream start.
Да бе многу јака тактика дефанзивците ја исфрлаат топката напред и Фелаини само ја спушташе топката на гради бидејќи беше физички супериорен во однос на Карик. Фердинанд па како баш сега најде да се повреди. Да играше Рио сугурен сум дека Фелаини немаше ни половината воздушни дуели да ги добие. Ама како и да е ова е само прво коло ќе видиме кој тим до каде е таму накај 10-тото коло сега е прерано да се каже.Фелаини многу ги сака Јунајтед изгледа,лани ги заеба за титулата,сега изигра пак ѕверски и им зема 3 бода.. Уште кога видов дека Керик го чува на корнерот,знаев дека ке го брцне,ама и немаше кој друг...Повредени ви се Џонс и Фердинанд ?? Немаше кој да му потпре на периката ги доби 90 посто од дуелите,секоја чест за тактиката на Мојс.
Аха на него простено му е, а Жиру го напраија вчера Шамак.Па со оглед на тоа дека имаше еден тренинг у петокот и добро е, створи шанса за Кагава ама одбрани Хауард. За вас предсезонскиве еднаш само настапи... Да бев јас немаше ни да го пуштам во игра, прерано е.
Уживај сфаќам, разбирам што сакаш да кажеш, знам дека и Жиру беше мета некниАха на него простено му е, а Жиру го напраија вчера Шамак.
Колку за споредба и Жиру само еднаш изигра со неговиот нов тим и претходно нема играно у Премиер Лига за разлика од Ван Перси кој 8 години помина тука.
Не се однесува на тебе ова туку на сите гомнојадци кој мислат дека првиот напревар ја одредува сезоната.
Pa zasto ondak jades gomna za RVP ?Не се однесува на тебе ова туку на сите гомнојадци кој мислат дека првиот напревар ја одредува сезоната.
Не може да се помири оти си замина од арсеналPa zasto ondak jades gomna za RVP ?
И десетто коло е прерано.На пример кај беа лани 10то коло Арсенал а каде завршија.Да бе многу јака тактика дефанзивците ја исфрлаат топката напред и Фелаини само ја спушташе топката на гради бидејќи беше физички супериорен во однос на Карик. Фердинанд па како баш сега најде да се повреди. Да играше Рио сугурен сум дека Фелаини немаше ни половината воздушни дуели да ги добие. Ама како и да е ова е само прво коло ќе видиме кој тим до каде е таму накај 10-тото коло сега е прерано да се каже.
Немој бе ќе ти се пушти оној Vody кој е полн со трауми и ќе почне да ти соли памет затоа што све он знае за Арсенал и затоа што Ван Перси бил во право што го напуштил Арсенал, а Касано на пример не бил благодарен што барал да си иде од Милан. Нели, затоа што ниту еден клуб нема да му помогне на играч болен од срце, а сите клубови ќе му помогнат и ќе му даваат плата на играч што 5 сезони е повреден. Абе човече смешно, и Болтон му помогна на Муамба и Цементарница што се вика ќе му помогне на некој играч што е болен од срце, ама ниту еден друг клуб нема да држи стаклен играч кој ќе седи повреден и ќе зима плата цели 5 години! Е тоа е неблагодардност! А ако имаш трауми од Арсенал, кажи си слободно, имам јаки врски кај одличен психолог може и попуст добар да добиеш.Аха на него простено му е, а Жиру го напраија вчера Шамак.
Колку за споредба и Жиру само еднаш изигра со неговиот нов тим и претходно нема играно у Премиер Лига за разлика од Ван Перси кој 8 години помина тука.
Не се однесува на тебе ова туку на сите гомнојадци кој мислат дека првиот напревар ја одредува сезоната.
На игнор ми е уште од пред 3-4 дена, затоа изгледа мене некои постови ми изгледаат нелогичниНемој бе ќе ти се пушти оној Vody
Koa ke osvoi Arsenal nekoja titula togas mozebi ke ima nekoj traumi od niv...sea za sea Veruvaj deka ne postojat takvi Koa mozete vie da jadete trici za RVP mozam i ja za Ziru i PodolskiНемој бе ќе ти се пушти оној Vody кој е полн со трауми и ќе почне да ти соли памет затоа што све он знае за Арсенал и затоа што Ван Перси бил во право што го напуштил Арсенал, а Касано на пример не бил благодарен што барал да си иде од Милан. Нели, затоа што ниту еден клуб нема да му помогне на играч болен од срце, а сите клубови ќе му помогнат и ќе му даваат плата на играч што 5 сезони е повреден. Абе човече смешно, и Болтон му помогна на Муамба и Цементарница што се вика ќе му помогне на некој играч што е болен од срце, ама ниту еден друг клуб нема да држи стаклен играч кој ќе седи повреден и ќе зима плата цели 5 години! Е тоа е неблагодардност! А ако имаш трауми од Арсенал, кажи си слободно, имам јаки врски кај одличен психолог може и попуст добар да добиеш.
Koa ke osvoi Arsenal nekoja titula togas mozebi ke ima nekoj traumi od niv...sea za sea Veruvaj deka ne postojat takvi Koa mozete vie da jadete trici za RVP mozam i ja za Ziru i Podolski
Bar veke koa se obiduvas da bides sarkasticen napravi da lici na nesto...Каква споредба, woooow, браво, секоја чест!
Не мора, кога ти тоа сериозно што го пишуваш не правиш да личи на нешто.Bar veke koa se obiduvas da bides sarkasticen napravi da lici na nesto...