Па ако не се базира целата игра врз ван Перси и ако не му дистрибуираат топки стриктно на нога, тогаш ти гарантирам дека ван Перси не дава повеќе од 10 гола во сезонава.Патетика ?? Па истите работи ги прават навивачите на Арсенал со Робин До вчера за нивв беше најдобар играч во ПЛ,сега истите зборуваат дека нема ни 10 голови да даде во Јунајтед,дека повеке време ке биде на клупа,нема да ги изигра ни пола од натпреварите,ке биде fail трансфер и сл..
Точно така не покажа нешто посебно во Арсенал,па нема што да жалите ако замини.Големиот к ако си иде Аршавин. И така никој не го сака веќе, нити па лани беше битен за тимот.
Тоа е исто ко вие да плачете ако си отиде Бербатов.
Сака да каже каква им е моменталната состојба и на двајцата фудбалери,а не какви биле Знаеме дека и Аршавин во првата сезона ипол да кажеме,или сезона беше ѕвер,па после тешко дрвоТочно така не покажа нешто посебно во Арсенал,па нема што да жалите ако замини.
Зошто го споредуваш Бербатов со Аршавин?
-Па Бербатов беше прв стрелец во Премиер лига пред 2 години...
Не ми е сеедно ако си замини,како што ми жал што мора да седи на клупа поради промената на играта на Манчестер Јунајтед со тоа што тој мора да седи на клупа.
Иначе минатата сезона тие шанси што ги искористи односно своите минути,постигна неколку голови,па така да......
И Аршавин пред 3 години беше маѓу најдобрите играчи у ПЛ.Точно така не покажа нешто посебно во Арсенал,па нема што да жалите ако замини.
Зошто го споредуваш Бербатов со Аршавин?
-Па Бербатов беше прв стрелец во Премиер лига пред 2 години...
Не ми е сеедно ако си замини,како што ми жал што мора да седи на клупа поради промената на играта на Манчестер Јунајтед со тоа што тој мора да седи на клупа.
Иначе минатата сезона тие шанси што ги искористи односно своите минути,постигна неколку голови,па така да......
Аршавин го исвиркаа фановите кога требаше да влезе на меч минатата сезона (пред да оди на позајмица), дури и РВП негодуваше на неговото влегување. Големината на навивачиве. Играч на Арсенал исвиркуван на Емирати од фанови на Арсенал.После Сонг и Ван Перси, следниот кој го напушта Арсенал е Рускиот капитен, Андреј Аршавин.
Одлично... ((
Намали со сликички во темава, не е ова Чек дис аут.
Toлку ли те боли голот на Сколс што се уште толку го мразиш Јунајтед?Одиш на игнор
Денес очекувам/се надевам дека Евертон ќе земе некој бод.