Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чичарито и Велбек биле како Џеко и Балотели...close enough :pos:
Не докажани како нив, ама нивното време допрва доаѓа. Ќе го барате Велбек вие за 4-5 сезони ;) И Солскер беше купен ради тоа што не го донесовме Ширер па ете какво значење имаше за екипата, така да и Роналдо дебелиот во најдобри години да дојде во друга екипа ако четворкава се развие во таа од 1999, ич гајле немаме ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па добро, не ни мислев дека е нешто страшно, не изгледаше така.
Иначе доста среќа за Сити после 1:2, еден куп одбиени топки, па некако постигнаа 2 гола.
Ептен лоша утакмица за Силва.

Изгледав што ме интересираше, сега слободно можам да исклучам:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
A oдлични за фановите на ЧелСити :icon_lol:
Добро бе по која логика мислиш дека навивачите на Челзи навиваат на Сити?
Тоа ти е исто како навивачите на Јунајтед да навивааат за Арсенал или Тотенхем..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Патетика ?? Па истите работи ги прават навивачите на Арсенал со Робин :eek::eek: До вчера за нивв беше најдобар играч во ПЛ,сега истите зборуваат дека нема ни 10 голови да даде во Јунајтед,дека повеке време ке биде на клупа,нема да ги изигра ни пола од натпреварите,ке биде fail трансфер и сл..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тоа ти е исто како навивачите на Јунајтед да навивааат за Арсенал или Тотенхем..
Па навивач на челзи постира дека тоа што со Агуеро не е сериозно е тапа вест за Јунајтед! Ако е така, тогаш е супер за Челзи и за сите останати?
Плус лани до пред финалето во ЛШ, 90% од вашите фанови(не велам за тебе) беа за Шити и пцуеа по Челзи така да логиката ми е на место!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
По истата логика со која сите навивачи на Јунајтед се радуваат на повреди на противнички играчи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Па навивач на челзи постира дека тоа што со Агуеро не е сериозно е тапа вест за Јунајтед! Ако е така, тогаш е супер за Челзи и за сите останати?
Плус лани до пред финалето во ЛШ, 90% од вашите фанови(не велам за тебе) беа за Шити и пцуеа по Челзи така да логиката ми е на место!
Па тоа најверојатно го постираше пошто кога Агуеро се повреди имаше навивачи на Јунајтед што посакуваа да скрши нога и посериозно да биде повреден.
И не ми текнува дека имало некои што биле за Сити и пцуеле по Челзи.Не викам дека немало туку дека не ми текнува.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
По истата логика со која сите навивачи на Јунајтед се радуваат на повреди на противнички играчи.
Еден се израдува, јас не прочитав ниту еден друг да се израдува за повредата на Агуеро. За мене е тоа идиотски, сакам да се комплетни и тогаш да ги клецниме, а не да се вадат дека некој не им играл!

Ф

Фил Ајви

Гостин
уште па оди во ФК Сити и провоцира... ај да не го пцујам ќе ме банираат за џабе

ќе го видиме утре Јунајтед против одлично склопениот тим на Евертон ќе биде тоа атрактивно и неизвесно дерби според мене

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
уште па оди во ФК Сити и провоцира... ај да не го пцујам ќе ме банираат за џабе

ќе го видиме утре Јунајтед против одлично склопениот тим на Евертон ќе биде тоа атрактивно и неизвесно дерби според мене
Мислења од навивачи на вештачки екипи и кошаркарски мајмуни не ги земам за релевантни:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Еве ти коментар од навивач на Јунајтед во врска со Агуеро.

budaletinka_r напиша:
Па добро им почна сезонава на м.:гомце: - агуеро скрши нога(y)
Сега најди коментар од навивач на Челзи како ги подржува Сити и квит ќе бидеме :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom