Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Prvo kolo i odma zalopojkite pocnaa. :facepalm:
I toa od fanovi na United. :facepalm: Ne vi dolikuva be, ne radi klubot za koj navivate, ne za drugo.
А замисли што ќе се случеше сега да се играше некој дерби натпревар.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Де и ти не се прај дека не сфаќаш.. Муабетот е ако Јунајтед беа денес на место на Сити веќе ќе имаше испишано 5 страни на темава.. Голем кур ако дале гол од 22мм од офсајд..
Ја ќе ги испишев тие 5 страни? Ја неам шо да одговарам за други членови тука шо пишуваат... ова е мое мислење...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
I toa od fanovi na United. :facepalm: Ne vi dolikuva be, ne radi klubot za koj navivate, ne za drugo.
Не се жалопојки, барем нека има еднакви коментари, тоа е поентата ;)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Да се случи судиска грешка на Веб во корист на Јунајтед, па тоа потот ќе биди во темава, та слики ќе фрчат, та шо ти е. То сега почнаја, не па во друг случај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ја ќе ги испишев тие 5 страни? Ја неам шо да одговарам за други членови тука шо пишуваат... ова е мое мислење...
Нити некој те посочи во муабетот, ниту пак некој го запцуја судијата за офсајдот што викаш ти дали ние ќе сме го виделе.. Ти викаме оти не е за пеналот и офсајдот (кој едвај може да се нарече офсајд), туку за членовите на кајгана што едвај чекат Манчестер да добие судиска помош за на сите да им ебат мамата..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Па ова е малку за да видиш како е секоја година кога сите плачат, а само Јунајтед е фаворизиран!
Ова малку за да се има баланс, за да се види дека и нас некогаш ни е тешко да читаме секакви глупости, особено последниве 3-4 години!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
Дојди на темата кога ќе биде признаен некој гол од офсајд или досуден непостоечки пенал за Јунајтед, е тогаш ќе видиш што се жалопојки уствари. :)

Инаку, уште вчера сакав да пишам, Астон Вила отпаѓа оваа сезона, mark my words :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.015
Не се жалопојки, барем нека има еднакви коментари, тоа е поентата ;)
E kao ne se zalopojki, ona pozadi sto e, zasto Ivanovic igral ... bog da cuva, krucijalnata alka za Chelsea za da go sovlada ... Wigan.
Ostanatovo, ofsajd za Shity miti, takvi nekoi muabeti, sto ke se desavalo ako ova bilo na mec od United ili samo na United mu pomagale sudii i slicno, nikoj ne se ni zamara so toa, ko da im trebase ovoj milimetarski ofsajd na City za da go sovlata SOTON.

Muabetot mi e deka nemaat nikakva poenta muabetive, na sila se teraat, copy paste baska sto se toa e drug muabet, duri i zavidlivo deluvaat, zasto Chelsea pobedile u prv mec ili zasto City na poluvreme vodat a dale gol od milimetarsko ofsajdce. :eek:

Inter derbi mec so Milan izgubija radi vakov ofsajd, nikoj A ne kaza, a Murinjo bese trener, i baska za Italija stanuva zbor ... Italija covece, pa A ne se kaza za taa situacija, duri i se potencirase deka iako e ofsajd, teska e za sudenje takvata situacija, tuka nekoj da ja otvori temava sto ne gi gledal tekmive ke pomisli presedani se desavale u pm

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дојди на темата кога ќе биде признаен некој гол од офсајд или досуден непостоечки пенал за Јунајтед, е тогаш ќе видиш што се жалопојки уствари. :)

Инаку, уште вчера сакав да пишам, Астон Вила отпаѓа оваа сезона, mark my words :D
Како што гледам, сите кога има спорна ситуација за Јунајтед се тука, кога е обратно им смета, жалопојки имало!
Ма немој да ме јебеш бре!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нити некој те посочи во муабетот, ниту пак некој го запцуја судијата за офсајдот што викаш ти дали ние ќе сме го виделе.. Ти викаме оти не е за пеналот и офсајдот (кој едвај може да се нарече офсајд), туку за членовите на кајгана што едвај чекат Манчестер да добие судиска помош за на сите да им ебат мамата..
1. Ти мене ме цитираше.
2. Не ве посочив вас фановите на Јунајтед, само кажав вие, посочувајќи на членовите тука, не посочив никаква определена група, сеа ти ако се пронајде... :)

Инаку да беше за вас јас лично ќе го напишев истиот коментар, дека не е лесно да се процени. Океј може само ќе го изоставев делот кај што саркастично кажав дека треба да се запали судијата, пошто ви го мразам клубот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Па вчера за пеналот на ВБА немаше многу коментари.Се појавија 2-3 коментари после мечот.
И најбитно што ниеден навивач на Ливерпул не се кажа дека нивниот тим бил оштетен. А овдека Сити игра прво коло што ништо не значи бидејќи има уште 37 кола за играње против противник што лани играше Чемпионшип и Сити би требало да го добие тој тим да игра и со младинци и одма се јавуваат навивачите на Јунајтед.
Ова некако многу ми мириса на... you guessed it комплекс :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Зашо да не постираме бе? Три утакмици по ред Веб суди за Сити, три пенали.

Веб е за Сити. Местачи!!11

:icon_lol:
Запалете му го дресот, ве шитна за ривалите :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ЧИСТ ПЕНАЛ,ЧИСТ ГОЛЛ !! :D:D Гледам на СкајСпортс сега во студиото ништо не оспорија од судијата,само тука изгледа филмови се прават..

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Inter derbi mec so Milan izgubija radi vakov ofsajd, nikoj A ne kaza, a Murinjo bese trener, i baska za Italija stanuva zbor ... Italija covece, pa A ne se kaza za taa situacija, duri i se potencirase deka iako e ofsajd, teska e za sudenje takvata situacija, tuka nekoj da ja otvori temava sto ne gi gledal tekmiove ke pomisli presedani se desavale u pm
Мурињо од кренат офсајд стана тренер така да нема што да се буни!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom