Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Стварно имате заборавено колку уствари добар и талентиран играч е Пато, немаше среќа прошлата сезона со повреди и со форсирањето на Ибра како едини напаѓач.
Ако му се погоди сезоната сега без повреди сите до еден ќе ве демантира, момакот на 20 години ги правеше мајмуни некои од подобрите дефанзивци во светот а не сега кога е ментално повеќе созреан (ваљда нели викаат со годините доаѓа и памет). Има неверојатен осет за простор кога ќе додадеш брзината и техниката добиваш еден неверојатно добар напаѓач, голот со Барса во групната фаза е само еден доказ (од многуте) што потврдуваат за кого збориме...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
^ Џабе се обидуеш да му докажеш... он за инает може и кило сол да изеде па и Бентнер да го напрае бољи напаѓач, а коа даде Пато гол против Барса тогаш друг моабет се вртеше на темава...
исто ко да ги читам оние за Арсенал... ( сеа веќе коа си оди типот РВП) он не бил добар...Они всушност биле појаки без него ...многу се повредувал ова она...а до вчера се крстеа во него... е сеа исти курац и со Пато ...требаше да го шитнеме ова она...а сезонава коа ќе шибне 20+ гола пак сите ќе се крстат во него...и уште не ми се верува дека го споредуваат со МАТРИ!!:facepalm:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
абе води води, па роналдо на 18 години у круизеро и псв имал повеќе голови од настапи!
дали си ти нормален?
--- надополнето: 15 август 2012 во 19:29 ---
исто ко да ги читам оние за Арсенал... ( сеа веќе коа си оди типот РВП) он не бил добар...Они всушност биле појаки без него ...многу се повредувал ова она...а до вчера се крстеа во него... е сеа исти курац и со Пато ...требаше да го шитнеме ова она...а сезонава коа ќе шибне 20+ гола пак сите ќе се крстат во него...и уште не ми се верува дека го споредуваат со МАТРИ!!:facepalm:
истото што ти го викаш за ибрахимович :pos:
и да, без или со пато, исто сме јаки!

btw пато нема постигнато до сега у кариерата у една сезона 20+ гола ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
абе води води, па роналдо на 18 години у круизеро и псв имал повеќе голови од настапи!
дали си ти нормален?
--- надополнето: 15 август 2012 во 19:29 ---

истото што ти го викаш за ибрахимович :pos:
и да, без или со пато, исто сме јаки!

btw пато нема постигнато до сега у кариерата у една сезона 20+ гола ;)
Друго ми беше муабетот за роналдо али ти си прочита тоа што ти одговара....
иначе РВП во арсенал е 8 сезони 8 додека ибра кај нас беше само 2 сезони така да неможеш баш да споредиш убаво..башка ја никад не сум се крстел во ибра... И да...СО МАТРИ КЕ СМЕ ПОЈАКИ НЕГО ЛИ СО ПАТО.....

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Друго ми беше муабетот за роналдо али ти си прочита тоа што ти одговара....
иначе РВП во арсенал е 8 сезони 8 додека ибра кај нас беше само 2 сезони така да неможеш баш да споредиш убаво..башка ја никад не сум се крстел во ибра... И да...СО МАТРИ КЕ СМЕ ПОЈАКИ НЕГО ЛИ СО ПАТО.....
и што треба тоа да значи ако рвп бил 8 сезони, а ибра кај нас 2? не те разбирам
и да, ти сигурно си се крстел у бонера, пато, антонини и амелија

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Ако Пато треба да биде резерва на Матри т.е. ако е полош играч, тогаш мора да го продадат, која корист од него?

Јас мислев скарани сме. Немав никакви лоши намери да те " карам " само некако многу ми бодеше очи тоа што му го напиша на дечкото не ми текнува кој беше да се " молел " , за тоа и ти искоментирав али очигледно ти си го зема тоа здраво за готово ...
Не се ни познаваме, а да се имаме скарано, не иде тоа... :) А сигурно не сум мислел озбилно да седне пред икона и да се моли за некој играч да почне да игра убаво. ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
и што треба тоа да значи ако рвп бил 8 сезони, а ибра кај нас 2? не те разбирам
и да, ти сигурно си се крстел у бонера, пато, антонини и амелија
па има дефинитивно поглема трага оставено во Арсенал него ли ибра во милан...Нив 2пати поише ке им фали него ли нас ибра...Башка каква везе има пато што никад нема постигнато + 20 во една сезона? Роналдињо само еднаш има +20 постигнато и тоа значи дека не го бива... Роналдо имаше исто катастрофални повреди последната сезона во интер отиде во реал и не го биваше??? иначе да во бонера пато антонини и амелија се крстев...

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Колку и да се обидуваш да му докажиш на некого колку е добар Пато и дека кај и да е ќе блесне, тој нема да те свати бидејќи си има своја теза и на секое мислење пишува дека Матри е подобар од Пато, дека требало да го замениме со Тевез .....

P.S.
http://www.youtube.com/watch?v=fXq5BPzi3aY

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.678
Не ја гледате одбанава што ни е катастрофална вие со Пато се фативте и изхејтавте дека е дрво.
Пато нечини, Робињо исто, Касано е супер и покрај тоа што мрсеше муда пред некоја недела. И Матри ќе биде подобар од претходно споменатите (y)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сахин ак заминит во Ливерпул нек се отепет нашиве.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Матри 5 години постар и од 246 натпревари има 74 голови
Пато од 171 натпревар 73 голови вклучувајќи и 25 натпревари 11 голови во лига на шапниони, е тоа е тоа искуство во Европа што го нема Матри. Глупаво е да правите споредба со играч нa кој 70% од головите му се дадени во сериа Б и Лега про кога беше на позајмица.
--- надополнето: 15 август 2012 во 20:23 ---
Cassano has reportedly asked to meet Galliani and Allegri. He wants to clear his situation at Milan.
Antonio Cassano has decided to stay at Milan this season and sign a 3-years contract with Sampdoria in 2013

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако имаш јака одбрана и средина нападот ќе проработи..лани Јуве кој напад го имаше па пак даваше некако голови но не губеше..ние немаме одбрана па и средина,нападот не е лош со едно засилување сепак Касано и Пато не се лоши шпицови.

Kajgana Shop

На врв Bottom