Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Бугарија изгуби бронза.Очекував меч од 5 сета но италијанците се стари лисци.
Каква омраза бе татар, се виде вчера дека немате сила за медал, дали искуство или нешто друго вие си знаете. Сепак и ова 1/2 финале ви е успех.Добре само не можам да разберам зашто толку много омраза преку Бугариjа ? Имам чувство дека не можете да заспите спокоjно вечер ако не сте плукнали веднаж по Бугариjа. Аз во ни еден пост не сам обидил user name на некого од вас или со нешто да сум обидил Македониjа. Не ви разбирам али ако плукането по нас ви прави срекни - радуваjте се.
Ние најмалку од сите имаме право да им кажеме збор на бугарите за било што во спортот.Тоа што прават они на едни ОИ,ние за 100 олимпијади нема да постигнеме.....Каква омраза бе татар, се виде вчера дека немате сила за медал, дали искуство или нешто друго вие си знаете. Сепај и ова 1/2 финале ви е успех.
Кој ние бе, јас овде зборам како неутрален гледач, не зборам како Македонец, ако зборам како Македонец за ништо немам право да зборам...Ние најмалку од сите имаме право да им кажеме збор на бугарите за било што во спортот.Тоа што прават они на едни ОИ,ние за 100 олимпијади нема да постигнеме.....
Мечот го следев од спортска гледна точка.Од спортска.Бев неутрален.Само сакав да видам океј одбојка.Заклучокот по мечот ми беше дека резултатот е реален.Добре само не можам да разберам зашто толку много омраза преку Бугариjа ? Имам чувство дека не можете да заспите спокоjно вечер ако не сте плукнали веднаж по Бугариjа. Аз во ни еден пост не сам обидил user name на некого од вас или со нешто да сум обидил Македониjа. Не ви разбирам али ако плукането по нас и по мене ви прави срекни - радуваjте се.
Абе и јас ти гарантирам дека сега да играме ја тепаме Шведска на неутрален терен, ама ете играат финале на ОИ.А дали знаете дека ова е прва наша загуба од Италиjа во последните четири години ? Просто за жал се случи во овоj момент али со овоj млад состав без Жеков и Казиjски четварто место е голем успех.
Џабе Бугарија имала серија победи против Италија веќе 4 години но на најважниот меч кога најмогу требаше изгубија.Повеќе среќа во Рио.Ама за тоа не смее да се изгуби квалитетот на селекцијата.А дали знаете дека ова е прва наша загуба од Италиjа во последните четири години ? Просто за жал се случи во овоj момент али со овоj млад состав без Жеков и Казиjски четварто место е голем успех.
Значи вистина е дека големите спортни нации играт со самочувствие и показват квалитет во наjважните моменти. За нас помалите нации всека една победа е успех. За жал разликата во квалитетот понекога е многу малка али во менталитетот е огромна.Абе и јас ти гарантирам дека сега да играме ја тепаме Шведска на неутрален терен, ама ете играат финале на ОИ.