Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Бугарија изгуби бронза.Очекував меч од 5 сета но италијанците се стари лисци.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Добре само не можам да разберам зашто толку много омраза преку Бугариjа ? Имам чувство дека не можете да заспите спокоjно вечер ако не сте плукнали веднаж по Бугариjа. Аз во ни еден пост не сам обидил user name на некого од вас или со нешто да сум обидил Македониjа. Не ви разбирам али ако плукането по нас и по мене ви прави срекни - радуваjте се.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добре само не можам да разберам зашто толку много омраза преку Бугариjа ? Имам чувство дека не можете да заспите спокоjно вечер ако не сте плукнали веднаж по Бугариjа. Аз во ни еден пост не сам обидил user name на некого од вас или со нешто да сум обидил Македониjа. Не ви разбирам али ако плукането по нас ви прави срекни - радуваjте се.
Каква омраза бе татар, се виде вчера дека немате сила за медал, дали искуство или нешто друго вие си знаете. Сепак и ова 1/2 финале ви е успех.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Каква омраза бе татар, се виде вчера дека немате сила за медал, дали искуство или нешто друго вие си знаете. Сепај и ова 1/2 финале ви е успех.
Ние најмалку од сите имаме право да им кажеме збор на бугарите за било што во спортот.Тоа што прават они на едни ОИ,ние за 100 олимпијади нема да постигнеме.....

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Добре бе антички разбрав те. Ваква искрена омраза и задоволство од ова загуба не jа разбирам. Аjде поздрав. Бидете срекни.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ние најмалку од сите имаме право да им кажеме збор на бугарите за било што во спортот.Тоа што прават они на едни ОИ,ние за 100 олимпијади нема да постигнеме.....
Кој ние бе, јас овде зборам како неутрален гледач, не зборам како Македонец, ако зборам како Македонец за ништо немам право да зборам...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Добре само не можам да разберам зашто толку много омраза преку Бугариjа ? Имам чувство дека не можете да заспите спокоjно вечер ако не сте плукнали веднаж по Бугариjа. Аз во ни еден пост не сам обидил user name на некого од вас или со нешто да сум обидил Македониjа. Не ви разбирам али ако плукането по нас и по мене ви прави срекни - радуваjте се.
Мечот го следев од спортска гледна точка.Од спортска.Бев неутрален.Само сакав да видам океј одбојка.Заклучокот по мечот ми беше дека резултатот е реален.

Најди ја омразата во овој пост.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
А дали знаете дека ова е прва наша загуба од Италиjа во последните четири години ? Просто за жал се случи во овоj момент али со овоj млад состав без Жеков и Казиjски четварто место е голем успех.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А дали знаете дека ова е прва наша загуба од Италиjа во последните четири години ? Просто за жал се случи во овоj момент али со овоj млад состав без Жеков и Казиjски четварто место е голем успех.
Абе и јас ти гарантирам дека сега да играме ја тепаме Шведска на неутрален терен, ама ете играат финале на ОИ.:(

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Џабе Бугарија имала серија победи против Италија веќе 4 години но на најважниот меч кога најмогу требаше изгубија.Повеќе среќа во Рио.Ама за тоа не смее да се изгуби квалитетот на селекцијата.

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
844
Поени од реакции
214
Selekcijata e mlada, no trebe da se reshat problemite vo federacijata. Zaradi niv Bugarija igra so improvizirano trenersko duo namesto so priznatiot Stojchev i bez Kazijski i Jekov.
Slabi olimpijski igri za Bugarija kato celo, dobri za odbojkata. Realno mojeshe da bidem so srebro, no i chetvrtoto mesto e uspeh.
Brazilija sa stari, no za men sa favoriti za finalot.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Абе и јас ти гарантирам дека сега да играме ја тепаме Шведска на неутрален терен, ама ете играат финале на ОИ.
Значи вистина е дека големите спортни нации играт со самочувствие и показват квалитет во наjважните моменти. За нас помалите нации всека една победа е успех. За жал разликата во квалитетот понекога е многу малка али во менталитетот е огромна.

bulgarischer

Горд Б'лгарин
Член од
8 август 2010
Мислења
93
Поени од реакции
43
Абе што има да се коментира, се е јасно, јас пред почетокот на Олимпијадата не очекував воопшто ништо од овој тим, тој тимот беше разнебитен со трениорски рокади со бојкот од клучните играчи, тоа четврто место е супер изненадување и неочекувано, всушност вистината е дека овој тим од млади е многу слаб и тие успеси са резултат на некакво временско смирување на психолошко ниво, кога натпреварите не се од значење и младите се спокојни си прават шоу и бијат, сепак кога ќе дојдат важните клучни мечови паѓаат, тоа е типичен б'лгарски менталитет, и за тоа во колективните спортови Б'лгарија никогаш не е постигнала ништо повеќе од полуфинале тоа се фактите!

Браво на Италијанците, тие повеќе сакаа победата, тие и за во иднина ќе бидат суперсила во колективните спортови, а ние е подобро да наблегнем на индивидуалните, таму е силата ни !!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Со ваква игра ништо не праат русиве,едноставно бразилциве са страшни:D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Место одбојка давам шанса на борење.Исто така и бокс.
--- надополнето: 12 август 2012 во 14:44 ---
Кога сме кај бокс бурни реакции од сите љубители во оваа вештина кога вчера Кинезот го доби златото со помош на судиите.Тајланѓанецот цело време беше во водство и на крај судиите+комисијата му подарија злато на Кинезот.Колку и да менуваат правила за поголема чесност во благородната вештина боксот долго време ќе има етикети на наместен спорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom