Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Вештачко значи дека не сме постоеле па некој не измислил?
Ако да точно е. Не постоевме до 1905 и после некој реши да не измисли.
Види вака, затоа вештачки е ставен под наводници, другарот мислеше вештачки успех , инаку никој не ви го спори постоењето.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Види вака, затоа вештачки е ставен под наводници ставен, другарот мислеше вештачки успех , инаку никој не ви го спори постоењето.
Каков е тој вештачки успех, играле колку играле, освоиле колку освоиле, што е тука вештачки, на некој друг начин да не освоиле ЛШ или нешто друго, за мене вештачки е нешто што не е природно,а колку што ми е познато титули се освојуваат со играње фудбал, а мислам дека така ги освои и Челси и Манчестер и Барселона и Реал и сите останати кои што освојуваат пак и вашиот Арсенал кога и да освоил!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Види вака, затоа вештачки е ставен под наводници, другарот мислеше вештачки успех , инаку никој не ви го спори постоењето.
Знам де се зафркавав.Нема смисла сега пак да се расправаме :).
Дај кажете што мислите за Комјунити Шилдот.Го интересира ли некој?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знам де се зафркавав.Нема смисла сега пак да се расправаме :).
Дај кажете што мислите за Комјунити Шилдот.Го интересира ли некој?
Не е тоа тоа кога не е на Вембли :) тапа стадион најдоа, нема атмосфера некако како лигашка утакмица повеќе делува, барем вака за неутрални :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не е тоа тоа кога не е на Вембли :) тапа стадион најдоа, нема атмосфера некако како лигашка утакмица повеќе делува, барем вака за неутрални :)
Ма ни како лигашка утакмица не делува :D
--- надополнето: 10 август 2012 во 21:33 ---
Кога точно се игра ?
Недела 14:30

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
дај нешто вие Јунајтедвци да ги задреме шо е воа само фанови на Ливерпул,Арсенал и Челзи се пукаме у последениве 30 страни :pos:
Да не ги чепкаме нив, во трансфер шок се , во последните две години ги губат трансфер битките, но сеуште се во ситуација да направат пресврт со еден капитен наш :cautious:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
За купов мислам дека ке биде голем фејл,не од страна на тоа шо ке се случува на теренот туку од страна на гледаност,зошто во исти ден е со олимписиките игри.Башка на Вила Парк ке се игра кој собира околу 40к луѓе.
Иначе би требало Сити да победи.Ги гледав Челзи на 3 пријателски натпревари(брат ми е за нив) и ич не се воиграни Ди Матео пробува да наметне некаква пас игра ама нема пробивност само посед,додека Сити се доста уиграни немаат промени во екипата и Агуеро е "on fire" :)

2

~2A

Гостин
Да не ги чепкаме нив, во трансфер шок се , во последните две години ги губат трансфер битките, но сеуште се во ситуација да направат пресврт со еден капитен наш :cautious:
Јас би рекол дека паметно играме,не даваме "астрономски" суми за фудбалер.За кој во иднина би служел како инспирација сите да си ги "пумпаат" цените на фудбалерите како што им чини и да им се плаќа повеќе отколку што вреди...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
п.с. гледај сега рафален напад од манчестарциве :D
--- надополнето: 10 август 2012 во 21:47 ---
Јас би рекол дека паметно играме,не даваме "астрономски" суми за фудбалер.За кој во иднина би служел како инспирација сите да си ги "пумпаат" цените на фудбалерите како што им чини и да им се плаќа повеќе отколку што вреди...
Давате пак астрономски суми, но сега има некој што може да ги дуплира без проблем;)

L

Löwe

Гостин
Па Челзи е вештачки клуб, не е клуб како Ливерпул, Манчестер Јунајтед со традиција, трофеи, навивачи, не е ни како Арсенал, никогаш не испаднат од прва лига, трет по трофеи во англија после ливерпул и јунајтед,традиција настапи во европа, челзи е тим кој два пати чекал титула по 50 години а меѓу тоа време бил просечен тим од 6 до 16 место. Сега се појавува Русин кој собрал што останало од Советски сојуз и сака да си пренесе богатство и да испере во Англија и се појавува тука армија навивачи кои пред тоа немаат поима и гајле ги е за Челзи, исто како сега некој да навива за ВБА и тој за две години да го купи некој нафташ и утре ќе се споредува со Ливерпул, Манчестер, Арсенал. Тимови како Челзи и Сити, имало и ќе има, Малага ти е свеж пример, доаѓа нафташ ги купува, ги води у Лига на Шампиони и сега снемува пари и сака да се беси. Така да уживај уште малце додека трае, па после ќе правиме муабет.
:facepalm:

Собрал се што останалао од Советски сојуз :facepalm::facepalm:

2

~2A

Гостин
п.с. гледај сега рафален напад од манчестарциве :D
--- надополнето: 10 август 2012 во 21:47 ---

Давате пак астрономски суми, но сега има некој што може да ги дуплира без проблем;)

Па не би се согласил со твоево размислување или играње игри на форум. :icon_lol:

Овој трансфер пазар ги зедовме Ник Паул и Шинџи Кагава што според мене ми се чини ги зедовме при "нормални" цени..

Понудивме колку што мислевме дека вреди Хазард,односно иста ни беше понудата со Челзи,но тие му платија пари и на агентот (не сум баш сигурен) тој го избра Челзи.

Бразилскиот талент Мура мислам дека ја понудивме максималната понуда што мислам дека беше и малце висока,но сепак има некој што си игра фудбал менаџер,а тоа беа ПСЖ и понудија сума која што никој "нормален" клуб не би ја платил. (45 милиони евра?!) и високи примања на фудбалерот....

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Со бразилецот беше тоа со агентот, со Хазард беше платата мислам и гарантирањето на првотимски статус.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
ПОПОВ НА ПОЗАЈМИЦА ВО СТОУК?
Македонскиот интернационалец Горан Попов, од следната недела би можел да биде член на Стоук, пренесува Daily Mail.
27 годишниот дефанзивец се очекува да им се приклучи на Стоук на позајмица до крајот на сезоната, откако предходно неговиот Динамо Киев го ангажираше Таје Таиво.
Попов влегол во списокот на Тони Пулис уште од минатата сезона, кога се сретнаа во Лигата на Европа.
’’Горан навистина ме импресионираше минатата сезона.’’ - беа зборовите на Пулис.
’’Тој е искусен фудбалер за неговите години и поседува навистина добра лева нога.’’

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom