Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бајнам и Пау (последниов посебно во комбинација со Стив Неш) јас лично ги преферирам пред повредениот Хауард и Ал Харингтон.
Да беше Игудајла наместо Харингтон, е тоа ќе беше нешто друго.

Туку толку дрвење за Хауард бидна последниве неколку години што станува досадно.
Гасол е далеку од неговата најдобра форма.
Ама па кога ќе размислам, Коби убаво си кажа дека додека он е во Лејкерс и Пау ќе биде таму.
Се надевам дека ќе бидне дилов (иако е некако малку веројатно), Лејкерс ќе добие страшен рекет.

Едит: Откако го напишав постов видов уствари за дилов. Пау останува во Лејкерс, Супермен ќе долета во Холивуд:vozbud::vozbud:
Miami big three........yeah right.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Не ми се верува дека конечно се случи и Двајт да отиде негде! Спремете се за мада-фака сезона!

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.625
Поени од реакции
33.791
Уште не е официјално, тимовите се договорени и размената е дадена на одобрување во лигата.
Нема ваљда уште едно Штерн вето да се деси, мам'та да му ја е****.

Добро е што не го земаа Ал Харингтон, знаев дека не е Купчак толку глуп. Дечкото се опоравува од две операции на коленото (наводно закачил и MRSA). Гасол е башка измислен за да игра со Стив Неш.

Додатниот багаж доаѓа во обликот на Крис Духон (бек, тапа) и Ерл Кларк (комбо форвард, бајаги тапа). Трет бек ќе треба па Духон можеби ќе има некаква минутажа иако Дариус Морис покажа дека може да напредува во летната лига пред неколку недели.

Во меѓувреме некаде во Орландо некој си ги пакува куферите! :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Епа ај честито. Да чекаме титула оваа сезона?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајде лапај си го Хауард колку сум среќен неам појма :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.670
Епа ќе пука у Холивуд следнава сезона. Неш, Коби, Мирослав, Гасол и Хауард, петорка од соништата има моментално Ел Еј. Мислам дека ќе бидеме најголем и огромен фаворит за шампионската титула, добитната формула ја имаме единствено ми е страв од Мајк Браун али не верувам дека може до толку да ја ебе работава. Браво за управата на Лејкерси кои малце се изгубија последниве две години со некои чудни потези како на пример пуштањето на Одом во Далас, носењето на Марфи и ред други глупости, но еве се поправија и тоа доста во овој преоден рок.
Уште еднаш, Welcome SUPERMEN!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Треба уште клупа да се среди. Уствари мора. Не можи Коби и Неш да играат +35 минути секоја вечер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.670
Треба уште клупа да се среди. Уствари мора. Не можи Коби и Неш да играат +35 минути секоја вечер.
Имаат и тоа добро, т.е. се средуваат и на тоа поле. Џејмсион е донесен, одличен играч за од клупа, може да покрие и 3ка и 4ка, еве Ванлок што пиша погоре Духон ако дојде плус тој бекот од летната лига така да за Неш има замена, за Коби овој лани што играше Гаудлок, на центарските позиции го имаме Хил како замена и како што реков и Џејмисон може да покрие на местото на Гасол така да горе доле тимов полека се склопува и се спрема за нова титула. :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Џејмисон е супер, но јас мислев замена за Коби и Неш, а на Духон и Гаудлок не му верувам во регуларна сезона, а камоли во плејоф.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.670
Ја на Коби и Хауард им верувам, другото не ми е битно. :P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нешто читам по коментари на фејсбук дека имало шанси Барбоса да се донесе.
Знам колку се релевантни коментариве на фејсбук, ама јас да си кажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom