¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Go gleashe nekoj The Hunger Games? <3
Samo mene mi beshe krajot krsh ili i na drugi?
Само крајот?Go gleashe nekoj The Hunger Games? <3
Zboram za krsh.Само крајот?
Ова гладниве игри беше where Battle Royale meets The Truman Show... резултатот, повраќаница.
не, не, филмот е супер, а ти си хипстерОва гладниве игри беше where Battle Royale meets The Truman Show... резултатот, повраќаница.
Го гледав вчера со сила до 60-65% и неможев повеќе па го премотав на крај да видам што се случува, не дека ептен ме интересираше туку дека бев 99% сигурен како би завршил, а и да се осигурам дека филмот е подеднакво глупав од старт до финиш.Go gleashe nekoj The Hunger Games? <3
Во предлози/рецензии темите имам забележано женски постови без лајкови... ќе се превзема нешто околу тоа или само јас ќе треба да делам рандом лајкови?
И како крем на сето срање, наштрапаната жаба мила кунис, не глеам што има мило во неа, требаше да го поглеам трејлерот да видам дека грдосијата е во филмов.....
You will burn in hell because of this.....believe me you will!!!И како крем на сето срање, наштрапаната жаба мила кунис, не глеам што има мило во неа, требаше да го поглеам трејлерот да видам дека грдосијата е во филмов.....