Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
него, нортон гостуваше кај фергусон петокот
craig.ferguson.2012.08.03.ed.norton.hdtv.x264-2hd

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Го глеав вчера Телма & Луиз пак после дооолго време, сум го заборавил....Кој феминистички филм, боже ме сачувај (n)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Go gleashe nekoj The Hunger Games? <3

Samo mene mi beshe krajot krsh ili i na drugi?
Го гледав вчера со сила до 60-65% и неможев повеќе па го премотав на крај да видам што се случува, не дека ептен ме интересираше туку дека бев 99% сигурен како би завршил, а и да се осигурам дека филмот е подеднакво глупав од старт до финиш.

Страшно предвидлив и досаден филм. Воопшто не ми се допадна како е претставен светот, со ексцентрични ликови и евтини и смешни костими. Не сум против ексцентричност ако е направена со вкус. Ах да и хуморот им беше хајлајт.

"Twilight quality" awards goes to The Hunger Games, congratulations! Најпреценет филм за 2012

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
www.imdb.com/title/tt1560747/

Ова е филм кој што ќе ја одбележи 2012 што по контроверзија што по кинематографија и актерска екипа. Гледав критика за него дека имал големи шанси за Оскар или оскари доста, но не е важно тоа туку е важно дека неофицијално е потврдено да трае околу два и пол саати што значи голем филм.
Јас го очекувам да видам што ќе биде од него :icon_lol:.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Во предлози/рецензии темите имам забележано женски постови без лајкови... ќе се превзема нешто околу тоа или само јас ќе треба да делам рандом лајкови?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Во предлози/рецензии темите имам забележано женски постови без лајкови... ќе се превзема нешто околу тоа или само јас ќе треба да делам рандом лајкови?
:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И како крем на сето срање, наштрапаната жаба мила кунис, не глеам што има мило во неа, требаше да го поглеам трејлерот да видам дека грдосијата е во филмов.....

БЉАК! Замисли оваа да ти се појави ноќе.
Бљак грозотија...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И како крем на сето срање, наштрапаната жаба мила кунис, не глеам што има мило во неа, требаше да го поглеам трејлерот да видам дека грдосијата е во филмов.....
You will burn in hell because of this.....believe me you will!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom