THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.724
- Поени од реакции
- 1.333
Леќата е убедливо најефтино јадење 18 денари порција + 5 кришки бел леб инклудед.
не се пали тоа е просекот....некои за доручек јадат само геврече додека други 4 бурек со пола литро јогуртче се разбираме нели?My ass 46 денари, кој би се најал со 46 бре..
2х кифли со кашкавал од Вегера по 25 секоја и за 4 денари само го надминуваш буџетот.Плус секако зимаш и 2 кечапа.Не дај боже во Вегера или во Специјал да појадуваш ...
Ако некој мисли се заебавам јас навистина вака јадам со години и ништо не ми фали...Само изфрлите месо, сирење и кашкавал и јадете си по дома. Нема шанси да ве чини повеќе од 40 денари прописна порција за покрупен маж.Нетреба да се јаде месо, сирење и кашкавал, само урда, јајца, печурки и соја и поздраво е и поефтино. Посни леќа, грав, грашок, боранија се супер. Мусака со компири и урда место месо е царска. После полнети пиперки, тиквички, модри патлицани или слично со ориз, соја, кромид и печурки се ептен јаки. Има тон здрави ефтини а многу вкусни јадења...сите под 45 денари порција. Плус и посни...Исус ќе ве сака повеќе. Мрсење само на празници и слави.
Ај жити се' направи неделно мени со 40 денари оброк. Гледај да ги опфатиш сите прехрамбени групи, да не приумреме од авитаминоза или анорексија.Ако некој мисли се заебавам јас навистина вака јадам со години и ништо не ми фали...Само изфрлите месо, сирење и кашкавал и јадете си по дома. Нема шанси да ве чини повеќе од 40 денари прописна порција за покрупен маж.
Ако пиеш вино ко мене и 500 денари малце ќе ти бидат за ручек.Саглам порција кошта 200-250 денари во кафана, дома околу 150.
Овие 46 едино за доручек, кифла/бурече