League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
Јас пред 3 дена почнав да играм со пријателчиња, они сите се 30лвл, само јас дупка, али покрај нив многу повеќе учам и напредувам и веќе не ми е интересно да играм сам, моментално сме 4ца, ни фали уште еден за цела 5ка, али добро е, се во свое време.
Од херои засега ги користам само Еш, Мастер Ји и Гарен, највеќе го играм Еш посебно кога играме озбилно, најдобро го владеам, и со Ји и Гарен онака понекогаш. Следна на листа за купување ми е Мис Форчун и идеме rock'n'roll.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Јас пред 3 дена почнав да играм со пријателчиња, они сите се 30лвл, само јас дупка, али покрај нив многу повеќе учам и напредувам и веќе не ми е интересно да играм сам, моментално сме 4ца, ни фали уште еден за цела 5ка, али добро е, се во свое време.
Од херои засега ги користам само Еш, Мастер Ји и Гарен, највеќе го играм Еш посебно кога играме озбилно, најдобро го владеам, и со Ји и Гарен онака понекогаш. Следна на листа за купување ми е Мис Форчун и идеме rock'n'roll.
Речи ми на кој сервер играте? Ја сум 30 Левел и имам над 20+ херои

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Боље ти е да си купиш некое поефтино ad-carry, затоа што си мал левел и подобро е да имаш повеќе херои, отколку еден :)
Иначе, на исток или запад играте ?

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Јас се пријавувам ако сте на исток .

H

HoT IcE

Гостин
Играме на EU West, аднете ме millanius94, ќе играме некогаш, ќе правиме микс.
--- надополнето: 25 јули 2012 во 01:58 ---
Јас се пријавувам ако сте на исток .
Не играме ние озбилно, или професионално како клан, речи го како сакаш, туку чисто ради заебанција и дружење да имаме 5ка, но кога ќе ни фали адни ме и ќе те викам увек.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421

Не играме ние озбилно, или професионално како клан, речи го како сакаш, туку чисто ради заебанција и дружење да имаме 5ка, но кога ќе ни фали адни ме и ќе те викам увек.
Штотуку те аднав , Summoner name ми е - zhanac, и ја играм на EU West :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41

Абе и јас играм на заебанција , ама далеко подобро е 5в5 ! :) Инаку ништо штом сте на Вест.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Се префрлив на EU West да видам што го фалат толку , и морам да кажам дека стварно поретки се случаите со АФК (што мене лично најмногу ме нервира)
, а исто и со нубови. Ако ништо друго коа ќе им дадеш совет да (не) праат нешто , слушаат. Можда дека actually разбираат што им пишуваш :)

А, да summoner : Grim Reappear

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Се префрлив на EU West да видам што го фалат толку , и морам да кажам дека стварно поретки се случаите со АФК (што мене лично најмногу ме нервира)
, а исто и со нубови. Ако ништо друго коа ќе им дадеш совет да (не) праат нешто , слушаат. Можда дека actually разбираат што им пишуваш :)

Како се префрли ?!?!?! Риот поинтс ?!??!

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
The old fashioned way - си напраив нов акаунт и го играв :)

H

HoT IcE

Гостин

Те додадов кај мене, кога ќе имаме потреба од играч за микс ќе те викам ако си онлјан. Западот е далеку подобар од Исток, сите мои другари што играа на Исток се префрлија на Запад и сега сите заедно возиме, има јаки играчи доста.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.128
Почнав од ново на еу вест па ако сакат некој заедно да "левелираме" нека ме аднит - Petar Ebi Vetar .

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
се напнав со играва лвл 30 , 1200 matches played, 15 скина 6 full rune pages. Омилен и main херој дефинитивно Pantheon - The Artisan of War.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
се напнав со играва лвл 30 , 1200 matches played, 15 скина 6 full rune pages. Омилен и main херој дефинитивно Pantheon - The Artisan of War.
На кој сервер играш? Ако си на EU West адни ме - zhanac :) Ќе играме некој ранкед

Kajgana Shop

На врв Bottom