Правиме без врска муабети ............... па Капитализам сме бе луѓе, умре одамна Социјализмот кога горе-доле сите нели луѓе беа/биле исти/слични и не се гледало многу на тие материјални работи ............ денеска е Капитализам, а во Капитализмот се знае парата е главна ............ така да и ништо нема чудно, па ни лошо во тоа што некоја девојка ве прашала дали и што работите, дали и што работат твоите и сл. прашања ......... таков е системот, а каков е системот нормално дека такви ќе бидат и вредностите !
devojka87
Никаде не кажав дека сите женски 100% ги поставуваат тие прашања .............. кажав дека добар дел(лично мене) ми ги имаат поставено и тоа различни девојки на сосема различни локации ......... пази ми имаат поставувано потполно исти прашања ....... значи не генерализирам 100%, ама сепак тоа е тоа ............. таков е системот и мора секоја на време да си мисли, да си види и да си се интересира .......... фала богу дека никоја не сака да земе утре маж и да живеат во колиба, да трпат за леб и сл. сите сакаат ако не повеќе барем еден просечен човечки живот да си истераат и не ги ни обвинувам девојките за тоа што си се интересираат за овие работи, бидејќи како што споменав таков е општествениот систем !
А тоа дека сите машки биле џаболебари, барале пари од мама и тато(галеничиња), несакале да работат... апсолутно не е точно, има и такви да, ама таквите се малцинство(барем оние што јас ги познавам, а познавам мал-милион машки, помал дел се такви какви ти што ги опишуваш) .................. и уште нешто, не се сите машки пијаници, коцкари, скитачи, кафанџии... има и многу такви точно, но има и доста кои не се такви, сеуште постојат машки кои се ОК момци, скромни и кои си тераат најнормален живот .......... без капка алкохол, без коцки, кафани и сл.