LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Погледот у очи .. ама тоа не е баш веродостојно .. може да е наметен за нeкој пред/зад тебеВо принцип никогаш не успеав да сконтам женски флерт. Ваљда таков ген сум. Никогаш не приметувам дека „токму мене“ ми се насмевнува...никогаш не приметувам дека ја врти косата низ прсти...никогаш ништо не приметувам...приметувам директен искрен гест. Пак ќе кажам, мора да не има и такви. Во принцип сакам директни муабети (сакам да се напиеме кафе, сакам да излеземе на вечера,сакам да се видиме, сакам да прошетаме) никогаш не ми е на памет прво сексот од принцип што во глава можеш да снимиш каква сакаш порка а у реалност да ти се деси дебакл. Затоа..ги охрабрувам девојките да си тераат по свое и само директно...без срам,секое машко што нема да го цени тоа, нема да ве цени ни вас.
--- надополнето: 17 јули 2012 во 13:18 ---
Еве земи ме мене како пример...седиш во клуб..диско...гужва. Ти се допаѓам и не знаеш како да ми покажеш, а единствено оружје ти е насмевката.
Ми се смешкаш...а околу мене уште 50 машки. Од каде да знам дека на одредена далечина баш мене ме гледаш..или токму јас ти се допаѓам од цела таа багра околу менe?
Некои девојки обично коа тргнат "накај WC" ,гледат да поминат покрај машкото и случајно да се удрат/загледат у него додека одат накај ќумезот. Обично ќе ти се насмевне и ќе те погледно подолго во очи ( 4-5 секунди ). Тоа ти е веќе 90% сигурен знак дека и се допаѓаш.