Steam Summer Sale (12.07.2012 - 23.07.2012)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Денешниов indie bundle ја има трашерската EYE Divine Cybermancy. Шо ги биип останатите хаха.

Таа и Oil rush се така повиоскопрофилни (поскапи) независни, а Ботнаикула има многу разиграна музика.
Botanicula е уште еден доказ дека момците од Amanita Design се на некои тешки дроги.

Да не се разбереме погрешно, ова го кажувам во позитивна смисла. Само нека продолжат да се дрогираат и да прават добри игри. :)
--- надополнето: 13 јули 2012 во 21:59 ---
ArmA 2 продолжува да растура, иако 1000-1500 други игри се на распродажба.. два месеци е најпродавана игра (или меѓу најпродаваните), а е 2 години стара. Што разлика прави еден добар мод..
Ја имам ArmA 2 веќе подолго време, ама не можам да го играм модот само со неа. Чекам 75% попуст на Operation Arrowhead. :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ја имам ArmA 2 веќе подолго време, ама не можам да го играм модот само со неа. Чекам 75% попуст на Operation Arrowhead. :)
Не ми се верува да има толкав попуст летово.. сега е 20%, а ако биде daily deal може ќе намалат до 33-50%. Пак, не е лоша цена.. јас платив $15 за двете на Amazon, ама без клучеви за Steam =/

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Botanicula е уште еден доказ дека момците од Amanita Design се на некои тешки дроги.

Да не се разбереме погрешно, ова го кажувам во позитивна смисла. Само нека продолжат да се дрогираат и да прават добри игри. :)
Тоа беше и мојот прв впечаток кога ја играв Botanicula, си викам напушени типци ја превеле играва :icon_lol:

Иако да, ме изненади позитивно.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Да не сака некој трејд CS GO gift за Portal 2 gift ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова преку картичка се плаќа?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Dead Island ako ja zemam original, pomalce bagnata ke e? :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Да ти кажам право, да.
Теман не ја доиграв, иам некои 10тина евра на картичето, па сите ѕвезди наредени, сите знаци присутни, јас ќе платам за игра.
Око ми фати и Warhammer 40,000: Space Marine, ја немам играно плус 75% попуст.

Најпрво без да разгледам, сакав Portal2 и Trine2, најмногу ради co-op ама никој другар не ги игра, па тапа..
Indie Bundles ми се ептен хипстерски, од сите 3 заедно, 2 игри.. преку сила 3 би играл, и така.

Шо би препорачал ти вака, како добра понуда..

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Јас од овие indie ја земав The Binding of Isaac.Не е лоша за тепање време плус 1еуро e, со се тоа DLC-то фаќа 2евриќи :D :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Ja q.u.b.e ja zemav za 2.75, a i bundleov me faka oko oti niedna neam igrano, od minatiov braid i insanely twisted shadow imav igrano i vredat duri i za kupuvanje. :D

Darling mi ja preporacuvase magicka, a denes e na 75% popust, pa uste se mislam. :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Јас ја земав Magicka, т.е. се трејдав за неа и за DLCто The Stars Are Left, a го купив Magicka: Vietnam со нешто ситно пари што ми имаа останато на картица.

Овие 2 DLCа највише вредат пошто содржат и нови мисии, за разлика од повеќето DLC што се само нови оружја и robes. Има и 2-3 DLCа што додаваат мапи за PvP, ама не сум заинтересиран за тоа во моментов. Има уште едно DLC со нова кампања, ама тоа е ново и не е на попуст.

Ако ја земал уште некој кажувајте за да плескаме co-op.

Утре допунувам пари на картица во очекување на добра понуда за ArmA 2: OA. :)

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Абе кај можам да ве аднам , нит јузери ви знам ни нишо ..
sveznajko е мојот user.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
startkillingsmart е мојот јузер, моментално portal 2 и TF2,и alien swarm ги имам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
stolesikko

Me zanima zosto ima igri zabraneti za mojot region? Ne e ova jewtube, se plaka, a ipak? Od flash sale stalno samo 2 gleam, od 4.
Inaku ja zemav i Mirror's Edge. Uglavno gleam nesekojdnevni igri so gi neam igrano, so kur ke mi pukanje, pogotovo ako se single player..

Inaku ubavi igri za tie so sakaat da trosat, metro 2033, the knights of the old republic pa i revelation donekade vredat.
Iron Front i Rage spored mene se sranje.

Kajgana Shop

На врв Bottom