Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ne bese bas taka,malku poveke izigrav be,ama dojde togas toj klosarot Bularuz i koga ne mozev da igram pravese mn kiksovi :)
Za taa sezona jas neznam ponefer i ponesrekjna da imal nekoj tim.
Sluckata so Cech i Kudicini ni ja zema titulata vo liga definitvno, Hilario pamtam deka ne cinese mnogu bodovi i pravese kiskovi,pa J.Cole i Robben ne svrzaa lugjeto 2 natprevari vo liga,Sheva imase istata sezona moze deset precki pogodeno,mene mi ja ebaa glavata-Diaby vo finale na Carling kupot,edinstveno na Didier mu odese taa godina i ne vadese od site sranja
I toj "fanot" na Celzi od prethodnata stranica izgleda go prati Celzi i angliskoto prvenstvo 3-4 godini maksimum.
Па кој има само 10 годинки колку време сакаш да ја прати :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кажувате ко да скокавме од радост кога го повредија Чех. Па повеќе имаше фанови на Челзи што се радуваа Руни кога се повреди против Баерн него фанови на Манчестер што се радувале за Чех. Ме мрзи да барам постови сеа кај што имавте славје дека Руни ќе го пропушти дербито и ќе паузира 10 дена. Да се радуваш на повреда, лол, стварно треба да се преиспита некој ако се радува на вакво нешо.

L

Löwe

Гостин
Eте што ти е тема отворена на 2 месеци пред почеток на новата сезона. Почнаја глупи муабети и дрн дрн јариња. Имам предлог до модераторите да ја затворат темата до кај Август барем.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А од крај на август, нема да има глупи муабети? Многу мрчење има у последно време, се нешто не ви е океј, само ви знаете што е правило, а што не.
Ако не ти се свиѓаат муабетиве на темава, имаш опција да го игнорираш членот што ја отворил и нема да ти ја покажува на форумов.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ај да не пишам,зш ќе грешам... пу пу пу :cenzura:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Старата песна пак почнала овде уште ни пријателски не започнати (n)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
11 утакмици + возвратните, ако би се распоредувале во секое коло различно дерби, више од пола сезона ќе има секоја недела дерби + го нема Њу Касл тука, и они ланската сезона екстра фудбал изиграја, Евертон секогаш добри утакмици пружеле против горната половина од табелата :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Плус можи да се стават и утакмиците на Ливерпул со Арсенал и Челси, одсекогаш биде преинтересни за гледање, па макар и со Евертон. Јас не само што сум фан на Ливерпул туку сум голем фан на ПЛ. Многу ретко пропуштан натпревари од ПЛ ба без разлика дали играле Ливерпул-Јунајтед, или Виган-Фулам

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Секоја чест за ФА :cuc: ...
Суарез го казнија 8 натпревари + парична казна без докази за она мајмунчено Негрито ,а Тери бил невин ? ма ајде , да им е*ем се корумпирано .
И покрај доказ нема казна... :cuc:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Секоја чест за ФА :cuc: ...
Суарез го казнија 8 натпревари + парична казна без докази за она мајмунчено Негрито ,а Тери бил невин ? ма ајде , да им е*ем се корумпирано .
И покрај доказ нема казна... :cuc:
Тери е невин. Да и Суарез не требаше да биде казнет.А тие не само што го казнија па дури и 8 натпревари му дадоа казна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom