Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Ај некој кој е добро упатен да ми даде инфо дали Marian Dragulescu ќе настапува за Романија или не. Нешто читав повреда имал, ама не можам да најдам точна инфо.
Mислам дека нема да настапува на овие ОИ.
Збориме за гимнастичарот, така? Ако е за него, нема, барем не е во тимот на Романија.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Mислам дека нема да настапува на овие ОИ.
Збориме за гимнастичарот, така? Ако е за него, нема, барем не е во тимот на Романија.
Дада за гимнастичарот. Леле еј немогуче ради него чекам да почне гимнастика ..........:(

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Во Сиднеј беше во септември зошто тогаш кај нив е пролет :D Сега за сега што имам гледано, се е на ниво, организаторот озбилно ја има сфатено работата, браво :)
--- надополнето: 9 јули 2012 во 21:28 ---
Само тешко на тие што живеат у Лондон, пинг gade :D , бев на ЛОИ во Атина како волонтер и градот беше хаос, гужви, ама убава е атмосферата некако :)
Како успеа да се провниш за волонтер бе? :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Во Сиднеј беше во септември зошто тогаш кај нив е пролет :D Сега за сега што имам гледано, се е на ниво, организаторот озбилно ја има сфатено работата, браво :)
--- надополнето: 9 јули 2012 во 21:28 ---
Само тешко на тие што живеат у Лондон, пинг gade :D , бев на ЛОИ во Атина како волонтер и градот беше хаос, гужви, ама убава е атмосферата некако :)
Почнаа да делат флаери да се избегнува патување во тој период, да се оди на одмор, бла бла бла... Самите лондончани не се многу многу возбудени, затоа што во тие два месеци(Олимпијада и Параолимпијада) ќе биде хаос, а и картите ги купија богати руси и арапи.
Во секој случај интересно ќе е, се билда атмосфера и фала богу што живеам во југозападен Лондон, а игрите се во Стратфорд, североисток, нема да има многу гужва во мојот дел.
Ќе добивате апдејти и слики од мене кога ќе почне лудилото.
:D

Едит: За времетраење на Вимблдон по улици преку бел ден се шетаа луѓе облечени како тенисери, камен пијани од паб во паб.Ако биде така и за Олимпијада ќе биде опасно. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А шо демек на 12 години се исполнува Олимписки норми, епа ќе бидиш крава овде коа кисниш, оди пливај малце таму...:D
ne be, za deca volonteri zborev, kakva crna norma :) 12 godini imav togas, sea i da sakam ne ja ispolnuvam taa vozrast :D :D :D baska na rabota sum, this bank needs its system in order :D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
ne be, za deca volonteri zborev, kakva crna norma :) 12 godini imav togas, sea i da sakam ne ja ispolnuvam taa vozrast :D :D :D baska na rabota sum, this bank needs its system in order :D
и која ви беше улогата...шо би праеле 12 годишни деца? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
и која ви беше улогата...шо би праеле 12 годишни деца? :)
im davavme legitimacii na sportistite, koga odea na pres konferencija, koga ke izleza od trening, sala, natprevar, na maratonot od 42 km stoevme i im podavavme voda, sok, sto i da sakaa da pijat, vo nekoi sali im ja rasporeduvavme licnata oprema i taka , interesno bese mnogu :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
im davavme legitimacii na sportistite, koga odea na pres konferencija, koga ke izleza od trening, sala, natprevar, na maratonot od 42 km stoevme i im podavavme voda, sok, sto i da sakaa da pijat, vo nekoi sali im ja rasporeduvavme licnata oprema i taka , interesno bese mnogu :)
а инаку за во Лондон годинава...која возраст можи да биди волонтер?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
а инаку за во Лондон годинава...која возраст можи да биди волонтер?
Mozes do 25-6 negde mislam ama kasno e sea, proslata godina zavrsija aplikaciite za volonterstvo. :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Mozes do 25-6 negde mislam ama kasno e sea, proslata godina zavrsija aplikaciite za volonterstvo. :)
Да ..лани летото се заинтересирав ама веќе касно беше...сега дај боже за Истанбул 2020

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со еден збор слуга.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom