- Член од
- 17 јануари 2011
- Мислења
- 614
- Поени од реакции
- 410
Епа могуче да е тоа,интернетот преку операторот ми е исклученФормат, иначе да го внесеш усер и пасс треба да имаш на картичката подесено сетинзи и уклучено интернет преку оператор
Епа могуче да е тоа,интернетот преку операторот ми е исклученФормат, иначе да го внесеш усер и пасс треба да имаш на картичката подесено сетинзи и уклучено интернет преку оператор
Т-Мobile Move BalanceПа ги криете телефоните од кај да знаеме што модел на телефон имате?
прогуглај how to reset xxx телефон или кажете што телефони имате
Ќе провериш во Security & Storage и ќе видиш ќе ти пишува Factory Reset. И ресетирај го.Т-Мobile Move Balance
За жал, неможе да влезе во менито телефонот на старт ап му бара лозинка и мејл. Доколку не го знае gmail-от со кој се логирал и лозинката единствени 3 опции му се:Ќе провериш во Security & Storage и ќе видиш ќе ти пишува Factory Reset. И ресетирај го.
Или може и Hard Reset, али не знам како е за тој телефон.За жал, неможе да влезе во менито телефонот на старт ап му бара лозинка и мејл. Доколку не го знае gmail-от со кој се логирал и лозинката единствени 3 опции му се:
1. Да инсталира рикавери, па од таму да направи wipe
2. Да инсталира официјален апдејт, со тоа автоматски ќе биде во factory state телефонот
3. Да го однесе во некој сервис и да му го средат, доколку не се снајде или неможете да му помогнете.
Можно е и хардвердски и софтверски да е. Пробај прво мастер ресет да му направиш, ако прави пак така носи го на сервис хардвердски да го средат.имам ха те це вилдфаер али у последно време заебагава самиот телефон ептен... сам си врти сам влага у мени едноставно тачот без да го допрам полудува.. мн пати ми се има десено да ми звони некој и да неможам да го прифатам позивот нити да го одбијам.. не реагира едноставно - после минута време се се враќа у нормала.. ме интересира колку би коштала поправка за него и дали ми се исплати воопшто ?
се мислам искрено... не ми се исплати - при крај на годинава ноември некаде ми истекува договорот па се мислам да зеам и друг телефон.. овој кочи у пм и слаб е..Или може и Hard Reset, али не знам како е за тој телефон.
--- надополнето: 7 јули 2012 во 15:13 ---
Можно е и хардвердски и софтверски да е. Пробај прво мастер ресет да му направиш, ако прави пак така носи го на сервис хардвердски да го средат.
А еЛ-Џи демек некоја марка се а, па што ги ставаш пред Самсунг???Остај ги овие но нејм имиња (водафон, хјуавеј)..Земи си некоја марка...За овеј ни можиш апдејт да направиш, ни сервис има во МК ни ништо...
Колку пари ти го даваат?http://www.gsmarena.com/vodafone_v860_smart_ii-4869.php Што мислите за овој телефон ?
Види претходни постови, кај што типот се мислеше помеѓу Галакси Мини и уште два еЛ-Џи телефона. Иначе Хјувеи и ЗТЕ се меѓу најдобрите марка на телефони.Кој спомна Ел Џи ?? или Самсунг ???
Ова е заебанција, сарказам или нешто трето?Види претходни постови, кај што типот се мислеше помеѓу Галакси Мини и уште два еЛ-Џи телефона. Иначе Хјувеи и ЗТЕ се меѓу најдобрите марка на телефони.
Провери ЗТЕ кое место се. 4-то. Аман веќе, научи ги телефоните ако те занима оваа област. Не мислам цело време со тебе да се замарам.Ова е заебанција, сарказам или нешто трето?