Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Формат, иначе да го внесеш усер и пасс треба да имаш на картичката подесено сетинзи и уклучено интернет преку оператор
Епа могуче да е тоа,интернетот преку операторот ми е исклучен :)

R

Roten 96

Гостин
Сака да прашам нешто...имам мобилен пред два дена го зедов LG - P350 и сеа на позадината има едно нешто на што се покажува времето какво е сончево или облачно и часовникот во некое место...откако го вклучив прв пат немаше ништо и сеа јас да отјријам како функционира пишав Munchen и сега ми го дава времето во Минхен сончево е и колку часот е...а несакам така ми пречи пробав да го исклучам не бидува не можам да отидам пак таму каде што беа градовите за да напишам...и секогаш откако ке го вклучам телефонот ми се појавува Weather service is temporarily unavailable...Барав во settings aplications и го најдов за да ја деактивирам апликацијата но наместо дa одам uninstall отидов цлеат дата и сега пак Минхен ми е...па помош малку околу ова ако може...:)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ќе провериш во Security & Storage и ќе видиш ќе ти пишува Factory Reset. И ресетирај го.
За жал, неможе да влезе во менито телефонот на старт ап му бара лозинка и мејл. Доколку не го знае gmail-от со кој се логирал и лозинката единствени 3 опции му се:
1. Да инсталира рикавери, па од таму да направи wipe
2. Да инсталира официјален апдејт, со тоа автоматски ќе биде во factory state телефонот
3. Да го однесе во некој сервис и да му го средат, доколку не се снајде или неможете да му помогнете.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
имам ха те це вилдфаер али у последно време заебагава самиот телефон ептен... сам си врти сам влага у мени едноставно тачот без да го допрам полудува.. мн пати ми се има десено да ми звони некој и да неможам да го прифатам позивот нити да го одбијам.. не реагира едноставно - после минута време се се враќа у нормала.. ме интересира колку би коштала поправка за него и дали ми се исплати воопшто ?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
За жал, неможе да влезе во менито телефонот на старт ап му бара лозинка и мејл. Доколку не го знае gmail-от со кој се логирал и лозинката единствени 3 опции му се:
1. Да инсталира рикавери, па од таму да направи wipe
2. Да инсталира официјален апдејт, со тоа автоматски ќе биде во factory state телефонот
3. Да го однесе во некој сервис и да му го средат, доколку не се снајде или неможете да му помогнете.
Или може и Hard Reset, али не знам како е за тој телефон.
--- надополнето: 7 јули 2012 во 15:13 ---
имам ха те це вилдфаер али у последно време заебагава самиот телефон ептен... сам си врти сам влага у мени едноставно тачот без да го допрам полудува.. мн пати ми се има десено да ми звони некој и да неможам да го прифатам позивот нити да го одбијам.. не реагира едноставно - после минута време се се враќа у нормала.. ме интересира колку би коштала поправка за него и дали ми се исплати воопшто ?
Можно е и хардвердски и софтверски да е. Пробај прво мастер ресет да му направиш, ако прави пак така носи го на сервис хардвердски да го средат.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Или може и Hard Reset, али не знам како е за тој телефон.
--- надополнето: 7 јули 2012 во 15:13 ---

Можно е и хардвердски и софтверски да е. Пробај прво мастер ресет да му направиш, ако прави пак така носи го на сервис хардвердски да го средат.
се мислам искрено... не ми се исплати - при крај на годинава ноември некаде ми истекува договорот па се мислам да зеам и друг телефон.. овој кочи у пм и слаб е..

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Остај ги овие но нејм имиња (водафон, хјуавеј)..Земи си некоја марка...За овеј ни можиш апдејт да направиш, ни сервис има во МК ни ништо...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Остај ги овие но нејм имиња (водафон, хјуавеј)..Земи си некоја марка...За овеј ни можиш апдејт да направиш, ни сервис има во МК ни ништо...
А еЛ-Џи демек некоја марка се а, па што ги ставаш пред Самсунг???
--- надополнето: 7 јули 2012 во 16:33 ---
Колку пари ти го даваат?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Кој спомна Ел Џи ?? или Самсунг ???

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Кој спомна Ел Џи ?? или Самсунг ???
Види претходни постови, кај што типот се мислеше помеѓу Галакси Мини и уште два еЛ-Џи телефона. Иначе Хјувеи и ЗТЕ се меѓу најдобрите марка на телефони.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Види претходни постови, кај што типот се мислеше помеѓу Галакси Мини и уште два еЛ-Џи телефона. Иначе Хјувеи и ЗТЕ се меѓу најдобрите марка на телефони.
Ова е заебанција, сарказам или нешто трето?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ова е заебанција, сарказам или нешто трето?
Провери ЗТЕ кое место се. 4-то. ;) Аман веќе, научи ги телефоните ако те занима оваа област. Не мислам цело време со тебе да се замарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom