Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nicky Santoro

Гостин
сеа ако одиме во 1/2 имаме огромни шанси против литванија во 1/2 и за трето место против нигерија. Подобро неможевме ни да посакаме
драги дедо мраз!!! знам дека е рано до нова година, ама пошто бев мирен и послушен цела година (барем до сега :D) те молам мојата желба да се оствари сега, а то е МАКЕДОНИЈА ДА ОЈ НА ОИ, а гејциве од поранешна македонска република грција да си седат дома и да си го цицаат оти не се во лондон :vozbud:
фала!
Вејќе те послуша дедо мраз за еден дел од писмово , се надевма ќе го исппчитува и другиот дел :D

R

Rigel Kent

Гостин
Referees: Michael John Weiland (CAN), Rüştü Nuran (TUR), Yuji Hirahara (JPN)

Go nejkam Japonecov(n)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Само да победиме вечер,ни се пружа историска шанса...Треба стварно да сме телиња да не направиме ништо. Но чекајте,ве молам прво Доминикана да ја поминеме,а за полуфиналето отом-потом

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
што се секирате турчинов за нас ќќе биди
Тој судеше на мечот со Ангола не видовме ништо значајно од него. Другите двајца не се европејци што може да биде проблем за нас во однос на критериумот за судење.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Referees: Michael John Weiland (CAN), Rüştü Nuran (TUR), Yuji Hirahara (JPN)

Go nejkam Japonecov(n)
Јапонецот...тоа е истиот што има пинг понг судено...секоја грешка ни ја фаќаше коа ни судеше? тој е тој? :mad:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
1:55 е коефициентот за Македонија , а за Доминикана е 2.25. Е сега ова не треба ништо да значи со оглед на тоа дека се покажа и докажа дека неевропските земји се тешки за Европскиот стил на кошарка. Јас верувам во победа и верувам дека дечките од 1 секунда озбилно ќе се ја фатат работаа и дека нема да се повтори Ангола. Два чекора сме до олимијада ајде денес да го направиме првиот ...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде бе нека почнува више,ме фака нервоза.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Дајте стрим за утакмицата. Не видов поназад дали има некој поставено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop