Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Кој сака опклада за најдобар стрелец? А може и асистент а?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Сер Алекс Фергусон има здравствени проблеми ( незнам дали сеуште се извлечил ) тогаш МЈ нема да е фаворит за титула т.е нема да ја освои , ако иде така како што замислив , тогаш МС и старо-новиот шампион не се знае сеуште додека не започне сезона , всушност слабо сам информиран Ливерпул донесеа ли менаџер/тренер , знам дека Тотенхем го донесоа Боаш ....
тука се и под сенка Челзи , ќе видиме како ќе се одвиваат работи..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
абе знаеме ние дека едвај чекате да му се појават здравствени проблеми

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Сер Алекс Фергусон има здравствени проблеми ( незнам дали сеуште се извлечил ) тогаш МЈ нема да е фаворит за титула т.е нема да ја освои , ако иде така како што замислив , тогаш МС и старо-новиот шампион не се знае сеуште додека не започне сезона , всушност слабо сам информиран Ливерпул донесеа ли менаџер/тренер , знам дека Тотенхем го донесоа Боаш ....
тука се и под сенка Челзи , ќе видиме како ќе се одвиваат работи..
и во кома да е стариот пак нема да има проблем .. барем за кога станува збор за ливерпул и арсенал

H

HoT IcE

Гостин
Фергусон додека не освои 20ка и не им го спопика на Сити за начинот на кој ја освоија титулата сезонава нема да се разболи, човекот е превише амбициозен и нејќе да чуе за пораз, што многу поштувам, поздрав до Ферги !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Јас се нафаќам.. Победникот носи аватар месец дена што ќе го одбере поразениот... Deal? :)
Чекај чекај, ме прочита убаво?
Ти идеш контра мене што би значело дека Ливерпул ќе освои?

Кладба у 3 месеци не у 1 :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кој се клади со мене?

Ја викам дека Ливерпул нема да освои ПЛ :icon_lol:
Ја би сакал една поинаква кладба со тебе. Доколку ни Ливерпул ни Арсенал не освојат ништо, ни ја ни ти нема да смениме аватари. Нема да смениме ни ако и Ливерпул и Арсенал освојат еднаков број на трофеи. Туку навивачот на тимот што ќе освои повеќе трофеи му дава аватар на навивачот на другиот тим што освоил помалку трофеи. Ако бројот е нерешен - никому ништо. Натпреварувањата се: Премиер Лига, ФА Куп, Карлинг Куп и Лига на Шампиони/Лига Европа. Аватарот би го носеле од последното коло во Премиер Лигата (сезона 2012/2013), се до отварањето на летниот трансфер прозор во 2013. What do you say? :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Чекај чекај, ме прочита убаво?
Ти идеш контра мене што би значело дека Ливерпул ќе освои?

Кладба у 3 месеци не у 1 :)
Океј е бре.. Ти викам јас, победникот носи 3 месеци аватар што го избира поразениот.. Прифаќаш или?? :)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
абе знаеме ние дека едвај чекате да му се појават здравствени проблеми
Што тресеш , и јас сум за Манчестер Јунајтед - секако дека нејќам САФ да има здравствени проблеми ....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што тресеш , и јас сум за Манчестер Јунајтед - секако дека нејќам САФ да има здравствени проблеми ....
Pa ne znam kaj si videl deka stariot ima zdravstveni problemi, tvoevo deluvase ko tipicen hejterski komentar proizvod na procitana statija od Sun :))) Stariot e beter od zelkine na Galapagos.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Pa ne znam kaj si videl deka stariot ima zdravstveni problemi, tvoevo deluvase ko tipicen hejterski komentar proizvod na procitana statija od Sun :))) Stariot e beter od zelkine na Galapagos.
Незнам брате , сеќам се дека прочитав дека САФ има здравствени проблеми па се мислев дали покрај здравствеи проблеми сепак ќе успее да го води тимот за освојување на титула ...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Незнам брате , сеќам се дека прочитав дека САФ има здравствени проблеми па се мислев дали покрај здравствеи проблеми сепак ќе успее да го води тимот за освојување на титула ...
Da ne mislis na toa koga mu proteklo krv od nosot? :D ne be nema veze, on si ima kazano deka i bolen ne se penzionira, tatko mu koga se penzioniral umrel posle mesec dena, strav mu bilo da ide u penzija :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom