I
IBIZA SOUND
Гостин
pike bese kako zaguben,sekoj poteg go izgubi protiv baloteli
barem po izjavata na baloteli na twitter e taka
barem po izjavata na baloteli na twitter e taka
Дајте му малце време млад е уште 22 години има цел живот е пред него енос ке созрева како личност.Ваљда не го правел тоа у средно па сега ја покажува палавоста пред целиот свет.^ Ова се викаат комплекси... сега ако тој имал таква судбина не значи дека треба да биде арогантно копиле за да се докаже, имаа миљион и триста начини други. Полно има такви и во реалниот живот кои како мали биле запоставени па сега малце власт да добијат и на врат ти се качуваат.
Зависи... некои едноставно така формираат одбранбен механизам, ако бил дискриминиран и исмејуван, со тек на време ароганцијата ја ставил како маска за да се одбрани од луѓето. Не велам дека му ги оправдувам сите испади, само ти кажувам дека тоа е психологија. Некои луѓе намерно се поставуваат арогантно, тоа им е единствен начин како знаат да се бранат.^ Ова се викаат комплекси... сега ако тој имал таква судбина не значи дека треба да биде арогантно копиле за да се докаже, имаа миљион и триста начини други. Полно има такви и во реалниот живот кои како мали биле запоставени па сега малце власт да добијат и на врат ти се качуваат.
Ако стигнеме ние до таму, ич не ми е гајле кој ќе ги лапа парите, сите нека ги стават во џеб, само да стигнеме до таму!A ако тепа Македонија кој че ги лапа парите. Пак Харалампие, така да брат исти курац различно пакување...
Зависи... некои едноставно така формираат одбранбен механизам, ако бил дискриминиран и исмејуван, со тек на време ароганцијата ја ставил како маска за да се одбрани од луѓето. Не велам дека му ги оправдувам сите испади, само ти кажувам дека тоа е психологија. Некои луѓе намерно се поставуваат арогантно, тоа им е единствен начин како знаат да се бранат.
Плус убаво ти кажаа, уште е зелен, има време да созрее.
Тој можеби би се бранел така ама луѓето 3 пати повеќе ќе се бранат од тебе тогаш. Никој не поднесува некој што го знаел што бил во минатото сега да дојде да ти кажува приказни т.е да си лечи комплекси за неизживеан период.
Него батали ова не вреди ни да се збори за овој, далеку е од фудбалски талент.
Добро де погрешно се изразив, не е нешто посебно сакав да речам, инаку чим игра секако дека има некаков талент.
Ме боли к*рот каков бил. И во Македонија да дојди ќе го исмејувам само за да го гледам да се нервира. Нека дојди овде малце па да види деца кои воопшто не ги посвоиле а се мачат цел живот и се мирни и не сакаат да бидат арогантни и центар на внимание... Каков сакаш биди, ти за мене секогаш ќе си богат црнец кренат во облаци и а изгуби одма бега во соблекувална како пизда. Мрш."I am naturalized Italian, but I'm from Ghana. I was abandoned by my parents and adopted by two angels. I suffer with racism every day. I am the first black to wear the jersey of Italy. I'm not angry, but my life experiences make me act differently from other people. Then, try to learn more before you criticize me!" - Mario Balotelli
#Respect !
Бравос, и јас истото го мислев кога го прочитав текстон.^ Ова се викаат комплекси... сега ако тој имал таква судбина не значи дека треба да биде арогантно копиле за да се докаже, имаа миљион и триста начини други. Полно има такви и во реалниот живот кои како мали биле запоставени па сега малце власт да добијат и на врат ти се качуваат.
I jas se soglasuvam nema bas nikakov talent, kako ovoj "Talent" gi ima mnogu ,nisto posebno osven sto deli po nacinot na odnesuvanje!Тој можеби би се бранел така ама луѓето 3 пати повеќе ќе се бранат од тебе тогаш. Никој не поднесува некој што го знаел што бил во минатото сега да дојде да ти кажува приказни т.е да си лечи комплекси за неизживеан период.
Него батали ова не вреди ни да се збори за овој, далеку е од фудбалски талент.
A tolku go isforsiraa po taa utakmica cudo edno, se krstea italijanite na Baloteli,covekot 3 pati zaspivase sam pred gol mu trebaa 5 min da sutne pritoa tipot bara respekt od drugi a toj samiot ne gi respektira istite tie luge!Зошто Балотели плачеше на крајот од мечот? Поштарот не плаче ако не ги постави сите писма навреме!!!!
Е*ате циганот пред секоја утакмица се дига, а од цело ЕП само во полуфиналето изигра нешто, жив го немаше инаку.