Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Кад-тад... порано биле велесила Лидс па глеј ги сеа си местат утакмици,за да ги платат судиите... :свиркам:
Ај терај си со комплексите и надевај се на тоа сценарио кое ќе се случи на 30 февруари. Сеуште не си видел успех на Ливерпул а имаш комплекси од нив. Што ли ќе биде кога ќе почнат да освојуват :icon_lol:?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај терај си со комплексите и надевај се на тоа сценарио кое ќе се случи на 30 февруари. Сеуште не си видел успех на Ливерпул а имаш комплекси од нив. Што ли ќе биде кога ќе почнат да освојуват :icon_lol:?
Обратно е друже... мене анакондава не ме заболе за Ливерпул,онака интересен си ми да те здивам малце.. :cool:

S

Stivie G

Гостин
Обратно е друже... мене анакондава не ме заболе за Ливерпул,онака интересен си ми да те здивам малце.. :cool:
Тоа сценарио само во сон може да го осетиш, во стварноста тешко. Нема поента да продолжувам. Нашите дискусии секогаш завршувале неславно така да тука застанувам.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Предлагам на новата тема да се забрани зборот „комплекс“ или „искомплексиран“. Преку кур сте ми стварно.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Според тоа шо гледам и читам оптимизам владее кај сите фанови освен кај Скаузерите. За прв пат кај нас го нема оној оптимизам кој шо го имаше пред почетокот на секоја сезона. Хм, нешто чудно ќе се случи ;).
Затишје пред бура праиме - Наша е следната. Тројна круна, доаѓаме!

:P

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Затишје пред бура праиме - Наша е следната. Тројна круна, доаѓаме!

:P
Се што ќе пишете сега ќе биде искористено за ремет кога ќе се борите за опстанок :icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само то ви остана сарказмот,ироничноста и навивањето на минатогодишниот шампион Манчестер Сити... :свиркам:
Јас сум навивал за Сити? Последен пат кога проверив, бев фан на Ливерпул и сакав лутите ривали да не освојат премиер лига. Нормално мојот тим да се бореше за титула со Евертон ти секако дека ќе не поддржеше, зарем не?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас сум навивал за Сити? Последен пат кога проверив, бев фан на Ливерпул и сакав лутите ривали да не освојат премиер лига. Нормално мојот тим да се бореше за титула со Евертон ти секако дека ќе не поддржеше, зарем не?
Тоа е научна фантастика,вие се боревте за поголем престиж со Евертон и мислам дека тие беа пред вас на табелата... :свиркам:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Бејл „повреден“ и нема да игра на ОИ :icon_mrgr:
Се зборува дека треба да играат Ричардс, Гигс и Белами, од оние 3ца над 23 години.

Погребњак во Ридинг.

Tottenham are set to sign CSKA Moscow's Russia international Alan Dzagoev, according to his father.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
TEAM GB

Goalkeepers: Jack Butland, Jason Steele.

Defenders: Micah Richards, Ryan Bertrand, Steve Caulker, Craig Dawson, Neil Taylor, James Tomkins.

Midfielders: Joe Allen, Ryan Giggs, Tom Cleverley, Jack Cork, Aaron Ramsey, Danny Rose.

Strikers: Craig Bellamy, Scott Sinclair, Marvin Sordell, Daniel Strurridge.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како можеа да го изостават Бекам повторно..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom