Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
^^ Арсенал ако го задржи РВП за следна сезона и со уште некој нов играч од средината ќе има супер тим, така да ќе биде нереално ако не се смета за сериозен конкурент за било каков трофеј следна сезона (ПЛ/ФА куп/Карлинг куп). Жиру и Подолски се добри играчи. Единствен проблем би бил како би се прилагодиле на ПЛ, но ако се адаптираат добро ќе бидат јако опасни во форот топџииве :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ако нема други кандидати ќе ми кажите кога да ја отворам темата ( по мое негде на крај на Јули, почеток на Август).....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ако нема други кандидати ќе ми кажите кога да ја отворам темата ( по мое негде на крај на Јули, почеток на Август).....
Абе неможе
Право да ја отворат темата имаат само фанови на оние тимови кои ќе играат у ЛШ идна година
Прочитај ги правилата :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
^ Ондак јас ја отварам :D..

Ако коп има толку голем мерак нека ја отвара, ама нека ја отвори за некој ден, а не дури крајот на Јули.. Доста и беше на оваа.. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
^ Ондак јас ја отварам :D..

Ако коп има толку голем мерак нека ја отвара, ама нека ја отвори за некој ден, а не дури крајот на Јули.. Доста и беше на оваа.. :)
Треба некој ред да се направи, секоја година од различен тим навивачи да отвораат и да си се врти во круг :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Треба некој ред да се направи, секоја година од различен тим навивачи да отвораат и да си се врти во круг :)
Aбе не е ни битно кој ќе ја отвори на крај краева.. Мене на времето желба ми беше Фан Клуб: Манчестер Јунајтед да ја отворам.. И ми се исполни, па дури ми се погоди сеа да не се отварат нови теми после 1000ката, па се мојата ќе биде.. :D..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Договорот беше ја да ја отворам.Али ако има некој толку страст да ја отвори , бујрум.Плус Ливерпулец....хахахаха :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе неможе
Право да ја отворат темата имаат само фанови на оние тимови кои ќе играат у ЛШ идна година
Прочитај ги правилата :)
Ау извини, ја па мислев само тие што имаат титули у ЛШ може да отвараат :rolleyes:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Како што е тргнала работата, следната сезона во Премиер лигата шампионот не би имал повеќе од 70 бодови :) if u know what i mean :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ау извини, ја па мислев само тие што имаат титули у ЛШ може да отвараат :rolleyes:
Добар камбек :D
Ја мислам дека само тие кои имаат титула у ПЛ во овој век :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А јас пак мислев оти треба да ја отвори Член од Англиски клуб кој има најмногу трофеи во ЛШ :D
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 11:53 ---
Како што е тргнала работата, следната сезона во Премиер лигата шампионот не би имал повеќе од 70 бодови :) if u know what i mean :)
И јас така мислам. Премногу е изедначена лигата сега.....Се врати назад Вест Хем кој се гледа оти има големи амбиции, Вила со Ламберт на кормилото сигурно нема да има вака лоша сезона, тука се стандардно незгодните Евертон, Арсенал и Ливерпул сигурно нема да бидат толку слаби, посебно Арсенал очекувам да се вмеша во борбата за титула

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Сезоната можно е да биде најинтересна у последните 10-15 години.
Гледајќи вака пред почетокот, и пред трансфер периодот, никогаш не била толку изедначена.

Арсенал, Челзи, Манчестер х2, Ливерпул, Тотенхем (со Боаш), Њукасл (ако ги задржи играчите), меѓу овие тимови ќе биде битката за топ4 па и топ6 евентуално Евертон да се умеша за топ6.
Другите не се битни, Вест Хем нема да догура повеќе од 10то место, Свонси ќе испадне :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да, со Боаш:tapp:
Само нека го продаде ВДВ и да го донесе Сигурдсон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom