xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
Ди Матео покажа како се паркира автобус.
Гарантиравте и за Анчелоти "More than special" ова она... Па после некое време каравте врневте по свињата,се си мислам и овој ќе го најде таква судбина....Во ред, и тоа држи вода што велиш, плус никој не рече дека Кагава е лош играч.
Но зошто со толку скептицизам и потецнување кон Ди Матео? Роби во сите битни мечеви извади победи, покажа огромна фудбалска интелигентност и страшна способност да извади максимум од играчи како Босингва и Калу? Зошто мислиш дека тоа не би можел да го направи со Хазард и да го направи еден од најдобрите играчи во светот?
Потполно те разбирам дека не си запознаен со квалитетите на Роби и со начинот на кој тренира, но еве јас како фан на Челзи, ти гарантирам дека се работи за извонреден тренер кој ќе биде еден од најдобрите во идните години.
ЗАКОН!EPIC!
NE!Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул
Не ливерпул, него цела премиер лига ќе пропаднеДечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул
Си се уплаши да не стварно ни тргне?
Не, страв ми е да не испаднете од лига, после ќе нема кој да ја бојкотира темава.Си се уплаши да не стварно ни тргне?
Уплати 500 ки кај мене за да ти дам потврда дека се согласувам да отвориш тема....Дечки знам дека е рано, ама дали можи јас да отворам (кога ќе дојди времето) нова тема за новата сезона во ПЛ? Белки така ќе му тргни на подобро на Ливерпул