Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
20 - Manchester United kept the most clean sheets in the 2011-12 Premier League. Defence.

Не е лошо за тим што даде шанса на тројцата голмани да бранат во лигашки мечеви, повреден капитен цела сезона и 500 ротации во одбраната, а? Абе генијалец е стариот.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Читам, против Сити во ЛЕ овој играл лево крило, барем и голот како што го дава се гледа дека орал лево, така да Јанг/Родригез лево и Нани/Валенсија десно би било одлично. :) Само што е ова бе 30 милиони и ко што читам нашиве сериозни биле, нова понуда ќе испрателе :pos:
Да да моја грешка, повеќе игра по лево, Хулк им е десно крило.. уште подобро што игра лево, кој знае, може Родригез е причината што се откажавме од Гаитан ќе видиме, и мислам дека ќе попуштат Порто, не се педери :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
20 - Manchester United kept the most clean sheets in the 2011-12 Premier League. Defence.

Не е лошо за тим што даде шанса на тројцата голмани да бранат во лигашки мечеви, повреден капитен цела сезона и 500 ротации во одбраната, а? Абе генијалец е стариот.
На 4 утакмици примивме 15 гола(Сити, Челзи, Блекбурн, Њукасл), ама затоа на останатите 34 утакмици само 18. Да нема толку повреди нареднава сезона, рекорди ќе се рушат. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Џејмс Родригез е лево крило што може да игра и десно, на 90% од мечевите игра лево и по потреба игра десно кога Хулк е повреден или кога нема друга замена за Хулк, според тоа што го гледав од него а богами имав можност зашто Спорт Клуб редовно ги дава мечевите на Порто играше одлично и има добро чувство за гол но му фали искуство и сеуште е млад. И да нема шанси да е Хамес 100% сум сигурен дека е Џејмс. :) А дека вреди 40 милиони може да сањаат дечково преку сила реални 15 е, единствено Сити ако не се опрчат со 40 милиони. Ако не го даваат за помалце од 25 преку сила нека си седи ете го Гаитан. :) Али уживајте знае стариот што прави.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
AS says Modric's minders are urging him to reconsider and wait for United to make a firm offer to Spurs. They feel at United Modric would be a first-choice from day one, whereas if he joined Real he would be competing with Xabi Alonso as their prime playmaker! :свиркам:

Manchester United youngster Ryan Tunnicliffe could get a first-team chance next season, while Michael Keane will be sent on loan, according to reserve-team boss Warren Joyce! :свиркам:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Oпа сме стигнале до 1500страна,нека видат и нека плачат другиве фан клубови!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Инаку со Флечер што се дешава до кај е работата? Има некој шанси да се врати у брзо време или тешко?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Инаку со Флечер што се дешава до кај е работата? Има некој шанси да се врати у брзо време или тешко?
Сите ќутат за тоа, не знам, мене ми изгледа ко да чекаат погоден момент да ни го кажат најлошото :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И мене тоа ме плаши. Ќе биде голема загуба ако не се врати Флечер
Од една страна тоа, од друга страна си викам да не е желба тоа на Флечер зошто и така дечкото не сака многу да се знае за неговиот приватен живот во јавноста и не збори насекаде до каде е.... штета ќе биде ако е првово :(

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Од една страна тоа, од друга страна си викам да не е желба тоа на Флечер зошто и така дечкото не сака многу да се знае за неговиот приватен живот во јавноста и не збори насекаде до каде е.... штета ќе биде ако е првово :(
Ќе видиме веројатно највеќе за еден месец што како ќе биде. Мора САф да го подготвува тимот за наредна сеозна па ќе видиме дали ќе биде он во плановите на САФ

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.446
Поени од реакции
7.850
Сите ќутат за тоа, не знам, мене ми изгледа ко да чекаат погоден момент да ни го кажат најлошото :(
Незнам последната слика што ја видов од него идејки со женаму на вечера беше многу среќен и насмеан незнам што е, ќе видиме наскоро....

Вида денеска :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom